Boost jouw brand met Video Advertising

Wat is Video Advertising?

De wereld van online marketing blijft maar veranderen en het aandeel van video blijft groeien. Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat en YouTube zijn allemaal video platforms die maar blijven groeien en aan populariteit winnen. Cisco, de marktleider op het gebied van netwerken en IT, voorspelt dat in 2021 82% van al het online verkeer uit video zal bestaan. 

Ja, denk daar maar eens over na! Waar ga jij naar op zoek voor inspiratie over jouw (mogelijke) vakantiebestemming? Video’s! Steeds meer mensen zien YouTube, en video in het algemeen, als dé inspiratiebron voordat ze op reis gaan. 80% van de YouTube gebruikers geeft aan te switchen tussen search en video voordat ze een product kopen. Dus hoe kun jij hierop inspelen met jouw brand? Adverteren op YouTube!

Waarom Video Advertising inzetten?

Video advertising geeft een groot bereik binnen YouTube en het Google Partner Netwerk, maar biedt vooral de kans om jouw verhaal te vertellen met beeld en geluid. Je kunt het inzetten tijdens de verschillende fasen van je customer journey om zo de juiste communicatie aan de daarvoor bedoelde doelgroep te tonen. 

Arjan studioportret
Hi! Ik ben Arjan, Video Advertising specialist bij RED Online Marketing. Ik help je graag verder met je Video Advertising strategie en campagnes.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Na het aanvragen van een product nemen we altijd eerst contact met je op om kennis te maken en om de wensen en behoeften te bespreken. Onderstaand een aantal voorbeelden van producten. 

Welk product past bij mij?

Heb je een specifieke wens? Laat dit aan ons weten. We kijken graag met je mee en zoeken naar een passende oplossing op maat. Stel gerust je vragen over de producten!

Hoe werken wij als Video Advertising bureau?

Samen met jou gaan we op zoek naar de behoefte voor jouw brand en bepalen we hoe Video Advertising hieraan kan bijdragen. Wij zien video niet als een los product, maar als een onderdeel dat de volledige funnel en jouw brand kan versterken. 

Met ruim 15 jaar ervaring in online marketing hebben wij al veel mooie Video Advertising campagnes mogen maken voor klanten binnen de Travel & Leisure branche. Iedere organisatie zet Video Advertising in met een ander doel en geen strategie zal dus hetzelfde zijn.

 

red online marketing werkwijze voor bestemmingen

Greep uit de klanten die we hielpen met Video Advertising

Arjan studioportret

Heb je vragen of wil je meer weten?

Vul het contactformulier in voor een eerste kennismaking. Wij helpen je graag verder om 1-op-1 jouw vragen te beantwoorden.

Meest gestelde vragen over Video Advertising

 • Hoe kan Video Advertising mijn merk verder helpen?
 • Hoe zet ik een succesvolle video strategie op?
 • Hoe ziet een sterke video creative eruit? 
 • Welke videoadvertentie-indeling sluit het beste aan bij mijn campagne doelstellingen?
 • Hoe genereer ik meer naamsbekendheid rondom mijn merk?

Benodigde elementen om te adverteren op YouTube

 • Google Ads account
 • Youtube Ads account
 • Video creative

  Onze locaties

  Ons hoofdkantoor is gevestigd op de Catharijnesingel in Utrecht. Hier werken we met het campagneteam, contentteam en onze strategen.

  We hebben een team in 🇩🇪 Duitsland en 🇫🇷 Frankrijk.

  Wij spreken

  🇳🇱 Nederlands
  🇧🇪 Vlaams
  🇩🇪 Duits
  🇫🇷 Frans
  🇬🇧 Engels

  Sparren met specialist Arjan over video advertising? Vraag hier je gratis adviesgesprek aan!

  • Samen sparren en tot innovatieve ideeën komen voor je organisatie.
  • Leg jouw knelpunten voor aan de specialist en kom samen tot oplossingen.
  • Een sparringspartner met praktijkervaring in de travel & leisure industry, hoe fijn is dat. Wij zijn er voor je voor al je online marketing vraagstukken!

  Zo komen we samen tot nieuwe inzichten die jouw business verbeteren!

  Vul ons contactformulier in en Arjan neemt contact met je op om een een-op-een sessie in te plannen. Wij kijken ernaar uit!