Affiliate Marketing

Hoe werkt affiliate marketing?

Gemak voor de consument, relevante traffic voor jou! Affiliate marketing is een belangrijk onderdeel binnen de gehele online marketing strategie. Voor onze klanten realiseert affiliate marketing vaak zelfs 20% tot 40% van de totale online omzet.

Wat nog belangrijker is, bij affiliate marketing betaal je alleen voor prestaties. Je betaalt pas als een consument overgegaan is tot een aankoop, jouw website heeft bezocht of zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief. No cure, no pay!

Voordelen van affiliate marketing beheer door RED

RED is van oorsprong ontstaan uit de affiliate marketing. Hierdoor ligt onze focus op conversies en succes voor onze klanten. Onze jarenlange ervaring en professionele systemen zorgen ervoor dat we affiliate marketing succesvol in kunnen zetten.

Lotte
Hi! Ik ben Lotte, Affiliate specialist bij RED Online Marketing. Weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Na het aanvragen van een product nemen we altijd eerst contact met je op om kennis te maken en om de wensen en behoeften te bespreken. Onderstaand een aantal voorbeelden van producten. 

Welk product past bij mij?

Heb je een specifieke wens? Laat dit aan ons weten. We kijken graag met je mee en zoeken naar een passende oplossing op maat. Stel gerust je vragen over de producten!

Meer relevante traffic en sales

De jarenlange affiliate marketing ervaring van onze specialisten zorgt ervoor dat zij graag jouw uitdaging aangaan. RED denkt mee in de affiliate strategie en verzorgt het beheer van jouw affiliate marketing campagnes.

Jouw targets en budget zorgen ervoor dat wij de affiliate campagne strak managen. Zo blijft de propositie van jouw merk gewaarborgd en verkrijg je relevante websitebezoekers en boekingen. Hoe we dit doen?

Door een relatie op te bouwen met affiliates. Zij willen jouw website echt wel promoten, maar dan moet het ook wat voor hen opleveren. RED verzorgt zo meer relevante traffic en sales voor de travel- & leisure branche.

Greep uit de klanten die we hielpen met affiliate marketing

landgoed ruwinkel
siblu villages logo

Sparren met een specialist? Vraag hier je een-op-een sessie aan!

  • Samen sparren en tot innovatieve ideeën komen voor je organisatie.
  • Leg jouw knelpunten voor aan de specialist en kom samen tot oplossingen.
  • Een sparringspartner met praktijkervaring in de travel & leisure industry, hoe fijn is dat. Wij zijn er voor je voor al je online marketing vraagstukken!

Zo komen we samen tot nieuwe inzichten die jouw business verbeteren!

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om een adviesgesprek in te plannen. Wij kijken ernaar uit! 

Gratis adviesgesprek inplannen

Gratis adviesgesprek met specialist!