Affiliate Marketing

Wat is Affiliate Marketing?

Gemak voor de consument, relevante traffic voor jou! Affiliate marketing is een belangrijk onderdeel binnen de gehele online marketing strategie. Voor onze klanten realiseert affiliate marketing vaak zelfs 20% tot 40% van de totale online omzet.

Wat nog belangrijker is, bij affiliate marketing betaal je alleen voor prestaties. Je betaalt pas als een consument overgegaan is tot een aankoop, jouw website heeft bezocht of zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief. No cure, no pay!

Waarom Affiliate marketing inzetten?

RED is van oorsprong ontstaan uit de affiliate marketing. Hierdoor ligt onze focus op conversies en succes voor onze klanten. Onze jarenlange ervaring en professionele systemen zorgen ervoor dat we affiliate marketing succesvol in kunnen zetten.

Lotte vierkant

Hi! Ik ben Lotte, Directeur Nederland en Duitsland bij RED Online Marketing. Weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Na het aanvragen van een product nemen we altijd eerst contact met je op om kennis te maken en om de wensen en behoeften te bespreken. Onderstaand een aantal voorbeelden van producten. 

Welk product past bij mij?

Heb je een specifieke wens? Laat dit aan ons weten. We kijken graag met je mee en zoeken naar een passende oplossing op maat. Stel gerust je vragen over de producten!

Hoe werken wij als online marketing bureau?

RED is in 2006 gestart als online marketing bureau voor travel en leisure. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld als bureau dat ervaring heeft met meer zaken dan online marketing alleen. Eigen online projecten hebben we succesvol opgezet en verkocht aan TravelBird. Strategische expertise hebben we behaald voor grote & kleinere vakantieparken, campings, OTA’s, touroperators, hotels, start-ups en flash-sale sites.

We begrijpen dat niet ieder bedrijf vraagt om dezelfde aanpak. Om goede ondersteuning te bieden bekijken wij per bedrijf of organisatie op welke manier we het beste van dienst kunnen zijn. Wij geloven in deze aanpak voor travel & leisure. Starten met een gedegen strategie, het maken van een meetplan, secuur de online marketing kanalen inrichten en vervolgens analyseren, optimaliseren en bijsturen.

red online marketing werkwijze voor bestemmingen

Greep uit de klanten die we hielpen met affiliate marketing

landgoed ruwinkel
siblu villages logo

Meer relevante traffic en sales

De jarenlange affiliate marketing ervaring van onze specialisten zorgt ervoor dat zij graag jouw uitdaging aangaan. RED denkt mee in de affiliate strategie en verzorgt het beheer van jouw affiliate marketing campagnes.

Jouw targets en budget zorgen ervoor dat wij de affiliate campagne strak managen. Zo blijft de propositie van jouw merk gewaarborgd en verkrijg je relevante websitebezoekers en boekingen. Hoe we dit doen?

Door een relatie op te bouwen met affiliates. Zij willen jouw website echt wel promoten, maar dan moet het ook wat voor hen opleveren. RED verzorgt zo meer relevante traffic en sales voor de travel- & leisure branche.

Lotte vierkant

Heb je vragen of wil je meer weten?

Vul het contactformulier in voor een eerste kennismaking. Wij helpen je graag verder om 1-op-1 jouw vragen te beantwoorden.

Onze locaties

Ons hoofdkantoor is gevestigd op de Catharijnesingel in Utrecht. Hier werken we met het campagneteam, contentteam en onze strategen.

We hebben een team in 🇩🇪 Duitsland en 🇫🇷 Frankrijk.

Wij spreken

🇳🇱 Nederlands
🇧🇪 Vlaams
🇩🇪 Duits
🇫🇷 Frans
🇬🇧 Engels

Sparren met een specialist? Vraag hier je een-op-een sessie aan!

  • Samen sparren en tot innovatieve ideeën komen voor je organisatie.
  • Leg jouw knelpunten voor aan de specialist en kom samen tot oplossingen.
  • Een sparringspartner met praktijkervaring in de travel & leisure industry, hoe fijn is dat. Wij zijn er voor je voor al je online marketing vraagstukken!
Zo komen we samen tot nieuwe inzichten die jouw business verbeteren! Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om een adviesgesprek in te plannen. Wij kijken ernaar uit!