Adverteren op TikTok voor Travel & Leisure

TikTok, wat is dat nu precies?

TikTok is het muzikale platform voor jongeren, voorheen bekend als Musical.ly. Het is een mobiele app waarop je in eerste instantie karaoke-video’s van je favoriete nummers mee op kon nemen. Nadat TikTok de Musical.ly app overnam, zag je het aantal gebruikers stijgen. 

Niet alleen de karaoke video’s van jongeren staan meer online, tegenwoordig vind je er verschillende creatieve video’s. Je kunt video’s uploaden die niet meer dan 15 seconden duren. Met de app kun je direct deze video’s knippen, bewerken en muziek aan toevoegen. Deze functie heeft Instagram Stories onlangs ook uitgerold. 

TikTok inzetten als marketing kanaal 

Wij helpen om een totale online strategie op te zetten. We helpen bij de strategie, creatie van het account en uitvoering van de eerste advertentie campagnes.

Tijmen Vierkant

Hi! Ik ben Tijmen en ben social media advertising specialist. Ik vertel je graag meer over adverteren op TikTok,
Neem contact op

🚀 TikTok groeit naar 3,5 miljoen gebruikers in Nederland

Op 29 november 2019 schreven we voor Pretwerk nog een artikel dat TikTok was gegroeid naar 1 miljoen Nederlandse gebruikers. Emerce bracht op 20 mei 2020 het artikel naar buiten dat TikTok maar liefst 3,5 miljoen gebruikers in Nederland te hebben. Dat is een enorm explosieve stijging. Hulp nodig om te beginnen met TikTok? Laat ons je helpen!

Sinds september 2020 zijn we officieel TikTok for Business Partner. Heel gaaf, vinden we zelf 😉. Zo kun je via ons adverteren op het populaire kanaal TikTok. Naja, adverteren… #dontmakeadsmaketiktoks. Lees meer over ons partnership met TikTok.

Tijmen Vierkant

Heb je vragen of wil je meer weten?

Vul het contactformulier in voor een eerste kennismaking. Wij helpen je graag verder om 1-op-1 jouw vragen te beantwoorden.

Adverteren op TikTok uitbesteden?

We zijn sinds 2006 al succesvol bezig met marketing campagnes voor travel en leisure bedrijven. Inmiddels hebben we dus jarenlange expertise hebben met Social Advertising via onder andere Facebook, Instagram en LinkedIn.

We beheren deze advertentie campagnes voor campings, grote en kleinere vakantieparken, touroperators, pretparken, online travel agencies, flash-sale sites, hotelketens, destinations en andere organisaties binnen de reis- en recreatiebranche.

Met advertenties op TikTok kun je adverteren op een platform waar bijna alleen jongeren zich begeven. Volgens TikTok zijn er inmiddels meer dan 800 miljoen gebruikers wereldwijd, waarvan 80% jonger dan 18 jaar is. De gebruikers zijn veelal in de leeftijd van 6 tot 24 jaar. 

Onze werkwijze voor het adverteren op TikTok:

  • Inventariseren van jouw behoefte en doelstellingen;
  • Analyseren van jouw website inclusief landingspagina’s en de doelgroep;
  • Inventariseren welk bereik je wilt inkopen;
  • Bepaling van strategie en communicatie in advertenties;
  • Opzet en start van TikTok advertentie campagnes;
  • Evalueren van resultaten en bedenken van nieuwe TikTok campagnes.

Onze locaties

Ons hoofdkantoor is gevestigd op de Catharijnesingel in Utrecht. Hier werken we met het campagneteam, contentteam en onze strategen.

We hebben een team in 🇩🇪 Duitsland en in 🇫🇷 Frankrijk.

Wij spreken

🇳🇱 Nederlands
🇧🇪 Vlaams
🇩🇪 Duits
🇫🇷 Frans
🇬🇧 Engels

Hulp nodig of meer weten?

Wil jij jongeren bereiken en een toffe visuele boodschap vertellen? RED helpt jou met het inkopen van bereik op TikTok en het behalen van jouw online doelstellingen. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het kennismakingsformulier in voor een kennismaking!

Beginnen met TikTok?