Zoekmachine Adverteren | SEA

Wat is zoekmachine adverteren (SEA)?

Online worden zoekmachines door consumenten en bedrijven gebruikt om zich te oriënteren. Of je nu op zoek bent naar een leuk restaurant, tips voor een actieve vakantie, een leuk dagje uit om te beleven, een nieuwe fietsroute die je nog niet kent, tijdens deze zoektocht kun je niet om zoekmachines heen. 

Het adverteren in zoekmachines (ook wel SEA genoemd) levert je direct zichtbaarheid op als bedrijf. Je adverteert direct voor diegene die zoekt naar jouw bedrijf. Enorm effectief natuurlijk. Voor vele bedrijven is dit samen met SEO al jaren een groot onderdeel van de online marketing strategie.

Waarom SEA inzetten?

Om meer bezoekers en omzet uit zoekmachines te halen zijn er twee mogelijkheden: zoekmachine adverteren (SEA) via Google Ads of Microsoft Advertising, of zoekmachine optimalisatie (SEO). Op deze pagina lees je meer over zoekmachine adverteren.

Corné vierkant

Hi! Mijn naam is Corné, online marketing strateeg bij RED Online Marketing. Wil je meer weten over hoe je meer uit SEA haalt? Ik geef je graag advies.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Na het aanvragen van een product nemen we altijd eerst contact met je op om kennis te maken en om de wensen en behoeften te bespreken. Onderstaand een aantal voorbeelden van producten. 

Aan het begin van een samenwerking (of eenmalig) zetten we een SEA campagne op. We kunnen Nederlands-, Duits-, Frans-, Vlaams- en Engelstalige SEA campagnes opzetten.

We hebben veel ervaring met het managen en optimaliseren van SEA campagnes, in verschillende talen. Benieuwd of wij meer resultaat uit je campagne kunnen halen? Daag ons uit.

 

Heb je een draaiend SEA account? Krijg feedback op je account met onze SEA Audit. Zo kun je nieuwe ideeën of tactieken voor je account ontdekken en meer resultaat behalen.

Tijdens onze opstart in 2006 werkten we met Excel sheets en de Google AdWords Editor. Later werkten we met productfeeds. Nu is automation dé werkwijze. Onze expertise helpt je de juiste stappen op dit vlak te maken.

Welk product past bij mij?

Heb je een specifieke wens? Laat dit aan ons weten. We kijken graag met je mee en zoeken naar een passende oplossing op maat. Stel gerust je vragen over de producten!

Hoe werken wij als zoekmachine optimalisatie bureau?

RED is in 2006 gestart als online marketing bureau voor travel en leisure en sindsdien zijn we succesvol bezig met zoekmachine adverteren. Inmiddels hebben we dus jarenlange expertise met SEA (staat voor: search engine advertising) campagnes en aantoonbare ervaring. 

We beheren zoekmachine advertentie campagnes voor campings, grote en kleinere vakantieparken, touroperators, pretparken OTA’s, flash-sale sites, hotelketens, destinations en andere organisaties binnen de reis en recreatiebranche.

red online marketing werkwijze voor bestemmingen

Greep uit de klanten die we hielpen met zoekmachine adverteren

Corné vierkant

Heb je vragen of wil je meer weten?

Vul het contactformulier in voor een eerste kennismaking. Wij helpen je graag verder om 1-op-1 jouw vragen te beantwoorden.

Onze locaties

Ons hoofdkantoor is gevestigd op de Catharijnesingel in Utrecht. Hier werken we samen met het campagneteam, contentteam en onze strategen.

We hebben een team in 🇩🇪 Duitsland en 🇫🇷 Frankrijk.

Wij spreken

🇳🇱 Nederlands
🇧🇪 Vlaams
🇩🇪 Duits
🇫🇷 Frans
🇬🇧 Engels

Haal het maximale uit je advertising!

Met de gratis advertising kijken wij naar de volgende onderdelen voor je: 

  • Analyse van huidige prestaties
  • Overzicht van mogelijkheden die je nog niet in zet
  • Inzichten om jouw doelstellingen te bereiken
  • Manieren om meer rendement te behalen
  • Een complete scan van de campagne opzet

Wij doen de scan na het invullen van het formulier en sturen je hierna het rapport toe.

Meer resultaat met SEA?