De kracht van effectieve e-mail marketing

Van de maandelijkse nieuwsbrief tot een welkom-thuis-mailing. RED kan als e-mail marketing bureau begeleiding, advies en implementatie leveren voor jouw campagnes. Ook in de recreatie & reisbranche is e-mail marketing de verbindingsfactor tussen de verschillende fases in het koopproces. Stuur bijvoorbeeld een e-mail die aanzet tot actie zodra een e-mail ontvanger bepaalde koopsignalen toont.

E-mail marketing is nog altijd een van de effectiefste online marketing kanalen. Ontvangers nodigen je uit in hun inbox waardoor je direct kunt communiceren met jouw doelgroep. De kans op succes ligt nu bij jou, door persoonlijk en relevant te zijn bouw je aan de relatie en verhoog je de conversie.

Kan jij hulp gebruiken van een e-mail marketing bureau?

RED oogstte al verschillende prijzen en nominaties met slimme e-mail campagnes. Een e-mail moet relevant zijn voor jouw lezer, niet alléén voor jouw bedrijf of organisatie. Hoe onze email specialisten graag werken?

  • Inventariseren van jouw behoefte & doelstellingen
  • Creatief meedenken over de strategie en communicatie
  • Opzet & start van e-mail marketing strategie
  • Optimaliseren van e-mail marketing campagne of proces

Email marketing software vergelijken

Er zijn oneindig veel e-mail marketing pakketten. Dit maakt de keuze voor een softwarepakket vaak niet makkelijk. Welke software het beste bij jouw organisatie past? Wij denken graag met je mee. We hebben ervaring met verschillende softwarepakketten zoals:

  • Active Campaign
  • Clang
  • Copernica
  • MailChimp

RED is volledig software onafhankelijk, dus andere pakketten zijn altijd mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden die RED jou te bieden heeft voor een winnende e-mailcampagne? Neem vandaag nog contact met de e-mailmarketingspecialisten van RED.

Altijd ons laatste nieuws?

Stel je vraag

Je naam

Je e-mail

Waarmee kunnen we je helpen?

RED Online Marketing

RED is een online marketing bureau en werkt uitsluitend voor reis- en recreatie wereld in Nederland, België en Duitsland. Zo zijn we sinds 2015 zowel ANVR Business Partner als RECRON Top Adviseur. We werk(t)en o.a. voor OTA’s, reisbureau’s, vakantieparken, campings en hotels.

Vrijblijvend kennis maken?

Stuur een mail aan Roy!