RED Online Marketing genomineerd voor de Microsoft Advertising Partner Awards

Afgelopen week ontvingen we het nieuws: we zijn is genomineerd voor de Microsoft Advertising Partner Awards in de categorie: Community Response Awards. Met de Microsoft Advertising Awards worden de partners van Microsoft door heel Europa beloond voor het werk dat zij hebben verricht in het afgelopen jaar.

Wij zijn erg trots dat we hiervoor genomineerd zijn met ons platform Comeback Marketing! Een beloning voor ons gehele team dat hier tot de dag van vandaag keihard aan werkt 🎉

Microsoft Community Response Award

De Community Response Award is een nieuwe categorie binnen de Microsoft Advertising Partner Awards die erkenning biedt aan partnerorganisaties (of iemand binnen die partnerorganisatie) die innovatieve ondersteuning of diensten aan de industrie hebben verleend tijdens de COVID-19 pandemie.

Het afgelopen jaar heeft RED Online Marketing het platform Comebackmarketing.nl in het leven geroepen met als doel om bedrijven in de reis- en recreatiebranche te helpen sterker uit de coronacrisis te laten komen. Dit deden we en doen we overigens nog steeds door het delen van onze kennis via blogs, kennissessies en digitale ronde tafels. Wij zijn erg blij dat onze inzet hiervoor wordt erkend. 

microsoft advertising partner awards

Facts & figures 2020

Nogmaals, we zijn erg trots wat we bereikt hebben afgelopen maanden.  We hebben een heel nieuw platform gecreëerd met veel lovende kritieken. 

  • 40 verschillende webinars en kennissessies
  • Meer dan 2.550 deelnemers van webinars en kennissessies
  • 12 digitale ronde tafel sessies
  • 214 artikelen met online marketing tips en inspiratie

Dank ook richting de partners die zijn aangehaakt en dit mogelijk hebben gemaakt: Google, Facebook, Microsoft, Blogs4Travel, ADchieve, Adcalls, Ingmar Bruinsma, Wendy Oude Velthuis en Tony’s Chocolonely. Een speciaal dankwoord gaat uit naar Martin van Kranenburg voor de hulp en de wijze conversielessen en naar Camille van Houtte van Microsoft voor alle hulp 😉

De uitreiking

Op 25 februari 2021 om 16:00 uur GMT / 17:00 uur CET worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de virtuele Partner Awards. 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen