Online Marketing Trainee

Sofie den Butter 🇳🇱

Werkzaam bij RED sinds

September 2022

Wat doe je bij RED?

Als Online Marketeer Trainee neem ik deel aan de Talent Academy waarin ik alle kneepjes binnen het online marketingvak leer en uiteindelijk kan toepassen. In deze Talent Academy word ik begeleid door marketing specialisten en werk ik in de praktijk mee voor opdrachtgevers. Mijn doel is om een passende specialisatie te vinden en hierin verder te verdiepen.

Omschrijf jezelf

Geboren en getogen in Hollands oudste stad: Dordrecht. Ik ben een flexibele, spontane en creatieve ondernemer die altijd paraat staat om te helpen. Door familie en vrienden ook gekenmerkt als een bezige bij. Het luisteren naar muziek, tekenen en het lezen van een boek doe ik graag om even tot rust te komen.

Na twee toeristische opleidingen met veel (buitenlandse)werkervaring is de branche in mijn bloed gaan zitten. Het ontdekken van culturen is voor mij misschien wel een van de meest interessante dingen die er is. Elke plek of persoon heeft iets unieks.

Naast het reizen ben ik vaak te vinden op/naast het voetbalveld. Hier geef ik training aan meiden pupillen, houd ik zelf een balletje hoog of bezoek ik mijn favoriete team in de eredivisie: Feyenoord. Een passie die ik uiteindelijk weer combineer met reizen.

Jouw favoriete vakantieland:

Natuurlijk heb ik nog niet alles gezien wat ik wil zien in de wereld, maar op dit moment staat Italië op nummer één. Het heerlijke eten, de prachtige natuur, de rijke historie en natuurlijk de taal die hier wordt gesproken, zeggen genoeg denk ik. 

Wat triggert jou aan Online Marketing?

Je kunt er veel kanten mee op. Het is een dynamische, creatieve en meetbare omgeving dat eigenlijk nooit stilstaat. Iets waar ik mezelf heel erg in herken haha.

Favoriete quote:
‘Als je iets wilt wat je nooit had, moet je iets doen wat je nooit hebt gedaan’.