Renske Swarts πŸ‡³πŸ‡± / πŸ‡«πŸ‡·

Werkzaam bij RED sinds

October 2021

Wat doe je bij RED?

Ik help onze klanten aan krachtige content op alle passende kanalen. Je bent bij mij aan het juiste adres als je meer wilt weten over contentstrategie, contentcreatie en social media beheer.

Omschrijf jezelf

Mensen kennen mij als een enthousiast persoon die altijd in is voor nieuwe avonturen. Van oorsprong een nuchtere Grunneger, opgegroeid in het noorden van ons land en nu een echte Utrechter, waar ik samenwoon met mijn vriend. In mijn vrije tijd zul je mij vooral zien in de sportschool, aan het dansen of met vrienden en familie. Niet voor niets is mijn motto: “Life is like music, dance on it and make it count”.
In Groningen heb ik de bachelors Communicatie- en Informatiewetenschappen en Bedrijfskunde gestudeerd, waarna ik in Utrecht mijn master Communicatie en Organisatie heb gedaan. In mijn master Communicatie en Organisatie leerden we hoe je passend advies kunt geven aan organisaties. Alle onderzoeksmethoden die ik tegen ben gekomen tijdens mijn opleiding komen nog steeds goed van pas in het analyseren van resultaten voor onze klanten, zodat we vanuit hier tot nieuwe ideeΓ«n en inzichten kunnen komen. Na mijn master ben ik meteen aangesloten bij Blogs4Travel om hier als projectmanager aan de slag te gaan, ook ben ik jaren nauw betrokken geweest bij TeamAnimation, waarvoor ik meerdere zomers in Frankrijk aan de slag ben gegaan, maar ook verantwoordelijk was voor de marketing. Mijn passie voor de Franse taal, kennis van de toeristische branche en voorliefde voor reizen, zet ik graag verder in om onze klanten van op-maat-gemaakt advies te voorzien.

Jouw favoriete vakantieland:

Frankrijk natuurlijk!

Wat triggert jou aan Online Marketing?

Tsja, wat niet eigenlijk? Online marketing is een interessant vakgebied waar je alle kanten mee op kunt en daarom is het juist zo belangrijk om een goede balans te vinden in welke kanalen je inzet en waarvoor. Met duidelijke doelen kun je online de juiste mensen bereiken en zorgen voor betrokken klanten die jaar na jaar bij jou vakantie willen vieren.Β