Online Marketing Trainee

Rens Matthesius 🇳🇱

Werkzaam bij RED sinds

September 2022

Wat doe je bij RED?

Als Online Marketing Trainee word ik in eerste instantie heel breed opgeleid. Alle sectoren van online marketing komen aan bod. Ik krijg veel trainingen en werk mee met de specialisten binnen RED. Met als doel om me uiteindelijk ook te specialiseren binnen één van deze sectoren en als online marketeer binnen het bedrijf aan de slag te gaan. 

Omschrijf jezelf

Ik ben geboren en getogen in het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel. Altijd een trotse Ouderkerker geweest. Ik zou hier het liefst later ook mijn gezin op willen laten groeien. Voordat ik bij RED kwam werken heb ik de opleiding Commerciële Economie gedaan. Tijdens de opleiding kwam ik er al snel achter dat marketing mijn passie is. Ik merk het bijvoorbeeld al wanneer ik iets online op zoek. Ik vind het dan heerlijk om alle verschillende soorten online marketingcampagnes te beoordelen en met elkaar te vergelijken. Daarom ben ik nu ook dolenthousiast dat deze passie ook daadwerkelijk mijn werk is geworden.

Ik heb tot nu toe al mijn stages binnen de travel en leisure branche gelopen. Het enthousiasme wat je bij de mensen losmaakt als alles rondom hun activiteit of vakantie goed verloopt geeft mij een enorme boost. 

Mijn vrienden omschrijven mij als een vrolijk, gezellig, sociaal persoon die heel positief in het leven staat. Ik vind dan ook het begrip mensenmens erg bij mij passen. Ik sta graag met klanten in contact, werk graag in teams en in mijn vrije tijd heb ik het liefst zo veel mogelijk vrienden om me heen. 

Jouw favoriete vakantieland:

Ik heb zelf een halfjaar stage gelopen op Curaçao, in deze periode ben ik helemaal verliefd geworden op het eiland. Vanwege zijn relaxte sfeer, de feesten, de activiteiten en niet onbelangrijk het altijd heerlijke weer. Mijn ideale mix voor het ultieme vakantiegevoel. 

Wat triggert jou aan Online Marketing?

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden binnen de dynamische wereld van online marketing. Het is een markt die elke dag weer verandert. Juist dit is hetgeen wat mij zo triggert. Ik ben enorm gretig om zo veel mogelijk aspecten binnen deze branche eigen te maken. Met als einddoel een belangrijke rol voor vele bedrijven te kunnen spelen binnen dit proces. Het geeft me een kick om bedrijven verder te kunnen helpen in het behalen van hun doelen. 

Favoriete quote?

“In the time it took you to read this sentence 20m emails have been sent.”

Levensmotto: “Bewust kunnen genieten van de kleine dingen is een fundamentele eigenschap van gelukkige mensen.”