Content Marketeer Frankrijk – Duitsland

Priscillia Coopman πŸ‡§πŸ‡ͺ / πŸ‡«πŸ‡· / πŸ‡©πŸ‡ͺ / πŸ‡³πŸ‡±

Werkzaam bij RED sinds

Juli 2021

Wat doe je bij RED?

Als content marketeer houd ik mij bezig met de marketing van RED zelf op de Franse en Duitse markt.

Omschrijf jezelf

Ik ben geboren en getogen in WalloniΓ«. Mijn vader is Belgisch en mijn moeder komt uit Frankrijk. Zelf, heb ik 2 jaar in Duitsland en 2 jaar in Oostenrijk gewoond en gewerkt. Nu woon ik sinds mei 2021 in het mooie Delft. Ik ben een echte mix van taal en cultuur! Ik ben het gelukkigst als ik met mensen uit verschillende landen mag werken. Dit maakt mijn internationale positie bij RED extra leuk.

In mijn vrije tijd werk ik voor mijn eigen bedrijf, Calathea – Atelier Bijoux, een online shop voor zelfgemaakte sieraden. Als ik niet werk, ben ik vaak op pad. Samen met mijn vriend geniet ik graag van een leuk restaurant, van een romantische citytrip of van heerlijk ontspannen in een tropisch zwembad. Als ik alleen ben, ben ik graag creatief bezig met aquarellen tussen mijn vele kamerplanten die ik met liefde verzorg.

Jouw favoriete vakantieland:

Frankrijk

Wat triggert jou aan Online Marketing?

Mijn werk is super spannend. Ik begin mijn dag vol energie en ineens is de dag al voorbij en mijn hoofd nog steeds vol met nieuwe ideeΓ«n. De reis- en recreatiebranche is geweldig. Wat een leuk gevoel om het iedere dag over uitstapjes en vakantie te hebben! Bij RED heeft iedereen een specialisatie maar we werken ook heel veel samen. Zo kunnen wij de beste resultaten halen voor onze klanten.

| β€œUne Γ©quipe est bien plus que la somme de ses membres.”