Marit van der Zwan 🇳🇱

Werkzaam bij RED sinds

Juni 2022

Wat doe je bij RED?

Leren, heel veel leren in de functie als Online Junior Marketeer. Ik ga aan de slag met het creëren, bouwen en optimaliseren van campagnes, maar ik zou ook graag mijn creativiteit terug willen laten komen in design of content. 

Omschrijf jezelf

Grote reislust, geprikkeld door nieuwe omgevingen en uitdagingen, sportief, enthousiast, soms een beetje impulsief, maar ik hou van avontuur. Tijdens mijn studie ‘International Business & Languages’ heb ik twee semesters in het buitenland gewoond, in Molde – Noorwegen en in Hamburg – Duitsland. De leukste studententijd ooit gehad. Ik kom uit Ede waar ik samenwoon met mijn vriend en in mijn vrije tijd houd ik van bakken, terrassen of een feestje met een lekker drankje en hockey ik graag of volg ik een allround training. Oh ja, ik ben ook een enorme voetbalfan, of het nu het Nederlands elftal is, een mooie Champions League wedstrijd (het liefst wel met Ajax 😉) of Eredivisie, TOP!

Jouw favoriete vakantieland:

Ik blijf altijd onder de indruk van Scandinavië, natuurlijk Noorwegen. Daarnaast vind ik Barcelona en Hamburg twee hele fijne steden, maar zou ik Zuid-Afrika, Costa Rica, Cuba of Finland ook graag eens willen bezoeken.  

Wat triggert jou aan Online Marketing?

Dat ik er mijn technische skills verder kan ontwikkelen, het dynamisch blijft door alle (markt)ontwikkelingen, maar ik er tegelijkertijd ook mijn creativiteit in kwijt kan. 

| “Stay afraid, but do it anyway”