Marieke
Online Marketing Trainee

Marieke Tijssen 🇳🇱

Werkzaam bij RED sinds

September 2022

Wat doe je bij RED?

Ik ben gestart als online marketing trainee aan de Talent Academy van RED. 

Omschrijf jezelf

De passie voor de reis en recreatiebranche zat er al vanaf jongs af aan in. Daarom was de keuze om International Hotel Management te gaan studeren erg snel gemaakt. Vervolgens heb ik alle kansen om naar het buitenland te gaan en de wereld te ontdekken aangepakt. Dat heeft me onder andere een uitwisselingsprogramma in Zuid-Afrika gebracht, maar ook een hele zomer op Ibiza als service representative. 


Nu heb ik in RED een te gek bedrijf gevonden waar ik mijn passie voor deze branche kan combineren met mijn kennis van online marketing! Het is mijn doel om de klant te helpen met groeien en de consumenten enthousiast te maken met de vakantie die bij hen past. 


In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om op te sporten en het liefst sta ik dan op het hockeyveld. Ook is het voor mij een sport om de net iets gezondere versie van de lekkerste taartjes te maken. 

Jouw favoriete vakantieland:

Spanje, door het warme zonnetje, de mooie stranden en het heerlijke eten. Oh en de Sangria natuurlijk! 

Maar eigenlijk zou ik alle landen een keer willen bezoeken. 

Wat triggert jou aan Online Marketing?

Het leukste aan online marketing vind ik het maken van de verbinding tussen klant en consument. Ik denk graag met de klant mee over hoe alle online marketing tools zo efficiënt mogelijk ingezet kunnen worden om zo hun doelstellingen te behalen. 

Favoriete quote? 

EAT. SLEEP. WORK. TRAVEL. REPEAT.