SEO – specialist Duitsland

Kathrin Cozijnsen πŸ‡©πŸ‡ͺ / πŸ‡³πŸ‡±

Werkzaam bij RED sinds

December 2021

Wat doe je bij RED?

Als Duitse SEO Copywriter help ik onze opdrachtgevers op de Duitstalige markt organisch vindbaar te zijn, uiteraard houd ik me constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom zoekmachine optimalisatie.

Omschrijf jezelf

Ik ben geboren en getogen in Duitsland maar woon inmiddels met mijn man en drie kinderen in Nederland. Al vroeg is mijn passie in reizen en nieuwe plekken ontdekken begonnen. Dit is vandaag de dag niet anders. Daarom is het voor mij ideaal om dit te verenigen met zowel mijn studie als mijn werk bij RED. Ik werk graag gestructureerd en zorgvuldig. Van creative collega’s om mij heen krijg ik energie. Tevreden ben ik pas als mijn klanten profijt van mijn werk hebben. Ontspanning vind ik buiten in de natuur. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn familie wandelen en fietsen of bezoek ik nieuwe plekken.

Jouw favoriete vakantieland:

Als Europa een land zou zijn, zou ik daarvoor kiezen. Een veelvoud aan natuur, cultuur, mensen en geschiedenis op een redelijk kleine oppervlakte.Β 

Wat triggert jou aan Online Marketing?

De wereld van Online Marketing is steeds in beweging en er zijn veel manieren om een doelgroep te bereiken. Dit in combinatie met de toeristische sector maakt dit werk heel dynamisch en afwisselend. Ik hou ervan om creatief te zijn en altijd een stap verder te kijken om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

I “De wereld is een boek. Wie geen nieuwe plekken bezoekt, leest enkel één bladzijde.”