Karien Ballemans

Werkzaam bij RED sinds 

2021

Wat doe je bij RED?

Ik ben in 2020 begonnen als stagiaire bij RED Online Marketing en ben nu aangenomen als online marketing medewerker op oproepbasis. Ik houd mij onder andere bezig met het creëren van content voor social media, helpen met e-mails, nieuwsbrieven en het schrijven van blogs.

Omschrijf jezelf

Opgegroeid in Culemborg, een klein stadje in de provincie Gelderland. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding Tourism Management aan de Breda University of Applied Sciences en begon in september als stagiaire bij RED. Daarna ben ik in dienst getreden als online marketing medewerker op oproepbasis.

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en vind daarom marketing ook erg leuk. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tekenen, schilderen en bakken, maar ik ben ook graag onder de mensen en houd van gezelligheid. Met een leuk feestje of festivalletje kun je mij wel blij maken 🙂

Jouw favoriete vakantieland: 

Ik heb niet echt een favoriet vakantieland, als de zon er schijnt en het er lekker warm is ben ik eigenlijk al gauw tevreden. Spanje en Italië zijn altijd goed, maar mijn favoriete vakantie was toch wel die in Amerika, waar we een camper-roadtrip hebben gemaakt door het westen. Super gaaf en raad ik iedereen aan!