Joyce Dijkstra ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ

Werkzaam bij RED sinds

Juli 2022

Wat doe je bij RED?

Ik zorg ervoor dat onze klanten organisch goed vindbaar zijn in zoekmachines. Dit doe ik onder andere door relevante content te schrijven gegrond in relevante zoekwoorden. 

Omschrijf jezelf

Samen met mijn vriend woon ik in Harderwijk, waar ik ook ben opgegroeid. Wonende vlakbij het Dolfinarium en Walibi plus vele bezoekjes aan andere parken in Nederland รฉn in het buitenland is mijn passie voor leisure ontstaan. In combinatie met mijn Master in Nieuwe Media & Digitale Cultuur is werken in de online marketing voor leisure & travel klanten voor mij de perfecte match.
Ik ben als persoon enthousiast, leergierig en altijd in voor een grapje. In mijn vrije tijd bezoek ik graag pretparken, game ik, doe ik aan badminton, bespeel ik de alt-saxofoon en houd ik het Instagram account van mijn cavia’s bij ;-). 

Jouw favoriete vakantieland:

Ik ben gek op Griekenland ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท, het eten, de mensen, de sfeer alles daar is in mijn ogen perfect. Wel zou ik heel graag een keertje naar pretstad Orlando in Amerika willen.

Wat triggert jou aan Online Marketing?

Ik vind het heel interessant hoe de digitale wereld inmiddels zo’n grote rol speelt in het dagelijks leven. Dit speelt ook een rol bij leisure & travel bedrijven. Waar de ervaring vroeger op de plek zelf pas begon, begint deze tegenwoordig vaak al online. Met online marketing kun je hier effectief invloed op uitoefenen.