Jaimy
Conversiespecialist & projectleider

Jaimy van Eenennaam 🇳🇱

Werkzaam bij RED sinds 

Maart 2019

Wat doe je bij RED?

Voornamelijk hou ik mij bezig met het optimaliseren van websites. Met een scherp oog kijk ik naar websites en draag ik optimalisatie punten aan, zodat onze klanten meer boekingen, nieuwsbrief inschrijvingen of andere conversies binnenhalen. 

Omschrijf jezelf 

Ik ben in het prachtige bloemendorp Aalsmeer geboren. Ik heb de opleiding Toerisme Management gevolgd en hier vond ik Marketing het allerleukste! Na mijn studie wilde ik dan ook heel graag in de marketing aan de slag in de Toersime branche. RED Online Marketing past daarom enorm goed bij mij. Sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij RED Online Marketing. Ik begon toen met een traineeship programma en heb dit succesvol afgerond waarna ik vast in dienst getreden ben.

Het coördineren van projecten en gezamenlijk met een team de klant laten groeien, daar wordt ik blij van! Sinds mijn 6e levensjaar zit ik op voetbal en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Hier sta ik op het middenveld waarbij overzicht houden en spelverdeling ook een van mijn sterkste punten zijn. Dit zie je ook terug in mijn werkwijze op werk 😉 Gedreven, ambitieus en doorzetten omschrijven mij goed. In mijn vrije tijd hou ik van naar festivals gaan, gezellig een drankje doen en verre reizen maken.

Jouw favoriete vakantieland

Costa Rica  

Wat vind je het leukste aan werken in de reis-en recreatiebranche?

Dat je andere mensen blij kunt maken met het mooiste moment(en) van het jaar: VAKANTIE