Elise Menkveld 🇳🇱

Werkzaam bij RED sinds

Augustus 2021

Wat doe je bij RED?

Bij RED ben ik E-mail Marketeer waarbij ik nieuwsbrieven voor klanten uitstuur, maar ook e-mail marketing campagnes initieer en verzorg. 

Omschrijf jezelf

Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Utrecht, maar ik ben opgegroeid in Soest. Vanaf mijn eerste vliegvakantie als zesjarig meisje naar Ibiza heb ik altijd al een fascinatie gehad voor het buitenland, buitenlandse cultuur en talen. In het verlengde daarvan heb ik International Business & Languages gestudeerd. 

Voor en tijdens mijn studie heb ik in Amerika (1,5 jaar) en Spanje (half jaar) gewoond daarna heb in diverse branches gewerkt als Online Marketeer. In het afgelopen jaar heb ik Nederland (her)ontdekt met ons gezin, van pretparken tot vakantieparken. 

Jouw favoriete vakantieland:

Een favoriete vakantieland heb ik niet, ik heb genoten van verschillende landen op hun eigen manier en met hun eigen charmes. Wel heb ik nog landen op mijn wensenlijst staan: ik zou heel graag naar Zuid-Afrika en Argentinië gaan. 

Wat triggert jou aan Online Marketing?

E-mailmarketing verzorgen in de reis en recreatiebranche is gaaf, omdat het niet alleen gaat om de reis van de klant, maar ook om de ‘ klantreis’: van overweging tot loyaliteit. E-mail is de hoogst converterende marketing tool en gaat zoveel verder dan een eenvoudige nieuwsbrief. Van voorpret campagne tot een verjaardagscampagne, er zijn zoveel kansen! 

Lees hier meer over een dag uit het leven van een E-mail Marketeer  📩