Denise Aehnelt ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช / ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ

Werkzaam bij RED sinds:

April 2019

Wat doe je bij RED?

Ik werk in het RED campagneteam en hou mij voornamelijk bezig met campagnes voor bestemmingen, touroperators, hotels, vakantieparken, gericht op gasten uit de DACH markten. Verder ben ik uit mijn specialisme voor de Duitse markt veel bezig met de marketing voor de Duitse markt (prospects benaderen, presentaties geven, vertalingen)

Omschrijf jezelfย 

Ik ben geboren en getogen in het mooie Dresden (Duitsland). 2008 ben ik voor de liefde naar Nederland verhuisd. Inmiddels heb ik 3 kleine jongens en woon met mijn partner in Den Haag. Met mijn verhuizing naar Nederland begon ook het avontuur Online Marketing en dit avontuur is nog niet voorbij. Inmiddels werk ik bijna 3 jaar bij RED en dat je de consument en ondernemer kan helpen om vakanties te laten plaatsvinden geeft mij een heel goed gevoel. Als ik niet aan het werk ben geniet ik mijn tijd met mijn gezin. Wij zijn veel buiten in de natuur.

Waarom werk je graag in de reis-en recreatiebranche?ย 

Als native Duitse specialist wil ik iedereen helpen aan een vakantie die bij ze past, daarom zoekt ik naar het beste voor klanten om ze zo verder te brengen.

Vakantie is het moment van samenzijn en mooie dingen beleven. Ik krijg energie van de afwisseling in het vak en mooie campagnes.