Crone
Head of Strategy & Partner

Corné den Braber 🇳🇱

Werkzaam bij RED sinds:

2013

Wat doe je bij RED?

Help klanten om online gewenste doelen te behalen. Neem klanten graag bij de hand om zo samen online de juiste keuzes te maken. 

Omschrijving

Opgegroeid in een klein dorpje in de provincie Utrecht, nu woonachtig aan de Lek. Een fijne inspirerende plek. Heel fijn om dicht bij natuur én grote steden te wonen. Sinds 2013 werk in on de online marketing. Begonnen als afstudeerstagiair en inmiddels partner, nog steeds bij RED 😉

Nog steeds haal ik dagelijks energie als we andere bedrijven verder kunnen helpen ambities te halen. Steeds verleggen we onze grenzen. Dat moet ook in een seizoensgerelateerde branche, die continue aan verandering onderhevig is. De transities van fysieke verkoop naar digitaal en uiteindelijk naar een wereld met veel verschillende apparaten maken online marketing uitdagend. 

Daar houd ik enorm van; uitdagingen. Dat blijft het leukste aan werken in de reis- en recreatiebranche. De customer journey is in veel gevallen hetzelfde, maar ieder bedrijf heeft daarin zijn eigen uitdagen om gasten en reizigers zo goed mogelijk te bereiken.

Naast uitdaging is ontspanning heel belangrijk. Graag spring ik de racefiets op, lees een inspirerend boek, bezoek een goed restaurant, ga erop uit met vrienden en voetbal met veel plezier in de kelderklasse.

Jouw favoriete vakantieland: 

Ieder land waar je heerlijk kunt eten, mooie natuur is, cultuur en historie en je uitdagend kunt fietsen of MTB’en is een ultiem vakantieland. Dat zijn er dus best veel in Europa. Op de wishlist qua reizen staan Zuid-Afrika, Tanzania en Oost-Europa heel hoog. Dat lijken me enorm inspirerende bestemmingen om te bezoeken.