Cindy Langbroek 🇳🇱

Werkzaam bij RED sinds

Juni 2021

Wat doe je bij RED?

Als Sales Manager ligt mijn focus op het verder uitbreiden en onderhouden van ons klantportfolio en het vertegenwoordigen van RED Online op o.a. beurzen en evenementen. 

Omschrijf jezelf

Opgegroeid in de Randstad maar tegenwoordig woonachtig in het mooie Gelderse Westervoort met mijn echtgenoot, 2 kinderen (uit 2002 en 2004) en onze chocolade bruine labrador. In mijn vrije tijd maak ik graag actieve wandelingen door de prachtige natuur, ga graag uit eten en naar feestjes, maar ik kan ook intens genieten van een goed boek of een avond samen lekker onderuitgezakt op de bank. Daarnaast besteed ik veel tijd als actief lid en secretaris in onze carnavalsvereniging en reis ik graag met mijn man de wereld rond.

Inmiddels loop ik al ruim 25 jaar rond in de reisbranche, begonnen als reisagent op het reisbureau en later in verschillende sales- en marketingfuncties bij touroperators, zee- en riviercruise rederijen.

Jouw favoriete vakantieland:

Griekenland, Oostenrijk en het maken van een cruise zijn favoriet.

Wat triggert jou aan Online Marketing?

Het is super interessant om te zien dat je in de reis- en recreatiebranche, een wereld waarbij het draait om emoties, de vele expertises binnen online marketing kan inzetten om de impact van acties en situaties ‘zichtbaar’ te maken in cijfers en grafieken.

| “Follow your dreams, nothing is impossible”