Arjan den Boer 🇳🇱

Werkzaam bij RED sinds:

Januari 2018

Wat doe je bij RED?

Ik creëer, beheer en monitor de online marketing campagnes voor onze fantastische klanten, op zowel de Nederlandse als Belgische markvt. 

Omschrijf jezelf 

Mijn naam is Arjan den Boer, een geboren en getogen Woerdenaar met een passie voor voetbal, wakeboarden, verre reizen (liefst backpackend) en uiteraard online marketing. Die laatste twee kan ik dan ook mooi combineren bij RED! Ik werk nu in totaal 4 jaar in de online marketing, waarvan 2 jaar bij RED. Een grote hobby van mij is tekenen, al moet ik bekennen dat ik dit de laatste tijd niet veel meer doe. Vroeger was dit mijn manier van ontspannen en deed ik bijna niet anders in mijn vrije tijd. Gelukkig kan ik mijn creativiteit ook altijd kwijt in online marketing, wat ondanks dat het zo analytisch lijkt ook zeker om creativiteit vraagt.

Jouw favoriete vakantieland: 

Ik heb niet echt een favoriet, liefst ga ik er zoveel mogelijk af.

 Wat vind je het leukste aan de reis- en recreatiebranche?

Uiteraard ben ik zelf gek op vakantie en reizen, dus het is fantastisch om dit te combineren met mijn passie voor online marketing. Dit maakt wel dat ik soms met pijn in mijn hart de campagnes aan het maken ben, want het liefst ga ik er dan zelf heen! Daarnaast is het een zeer dynamische markt.

Geen periode in het jaar is hetzelfde en dit vraagt continue om snel schakelen in strategie, doelgroep en focus van vakantieperiode. Dit spreekt mij heel erg aan.