Andre
Online marketeer & projectleider

André Hellmeister 🇩🇪 / 🇳🇱

Werkzaam bij RED sinds:

2017

Wat doe je bij RED?

Ik doe bij RED campagnes voor bestemmingen, tour operators, luxe hotels, vakantieparken, en attractieparken, gericht op gasten uit de DACH markten en engelstalige markten.

Omschrijf jezelf

Opgegroeid in het charmante Gau-Algesheim in een wijnregio in het zuidwesten van Duitsland, kwam ik in 2013 voor de toerisme studie naar Nederland (Breda). Ook studeerde ik al in het buitenland en liet ik geen kans gaan om nog eens in het buitenland te studeren. Ik was aan het eind van de studie pas 2 van de 4 jaar in Nederland geweest. Ik heb een half jaar aan het strand in Antalya, Turkije en een half jaar in de hoofdstad Yangon, Myanmar en een jaar lekker in de bergen van British Columbia, Canada gestudeerd.

Mijn passies liggen in de buitensport, en dan vooral de sporten waar je zijwaarts rijdt (snowboarden en skaten). In 2020 hebben we het wandelen herontdekt en de Alpen van München naar Venedig overgestoken. Mijn collega’s zouden me als no-nonsense doelgerichte working bee beschrijven, die wel ook goed kijkt naar de work-life balance.

Jouw favoriete vakantieland?

Georgië

Wat triggert jou aan Online Marketing?

Ik hou van mijn werk in Online Marketing omdat het een goede mix is van analytisch werk met vaste KPIs en de creativiteit die gevraagd is bij uitdagingen, want waar is de fun als je altijd in het begin al weet hoe & dat het gaat lukken?

Dat ik dit in de reis & recreatiebranch mag doen, met toffe producten en gezellige mensen, maakt het natuurlijk nog 20 keer leuker.