Marketing en Communicatiemanager

Amber Moed 🇳🇱

Werkzaam bij RED sinds

Augustus 2021

Wat doe je bij RED?

Als Marketing en Communicatiemanager ben ik verantwoordelijk voor de communicatie uitingen van RED, daarnaast organiseer ik ons jaarlijkse congres.

Omschrijf jezelf

Opgegroeid in het dorp Nieuwkoop waar ik nog steeds graag kom en met volle teugen geniet van de Nieuwkoopse plassen, zomers op een boot en ‘s winters op de schaats. Ik heb Communicatie gestudeerd en ruim 15 jaar gewerkt bij internationale PR bureau’s met specialisme in Destination Marketing.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn twee kinderen, een dochter (2013) en een zoon (2016) en onze zwarte labrador. Ik maak graag lange strandwandelingen en loop een paar keer per week een rondje hard met de hond. Mijn grootste hobby is zingen, elke maandagavond zing ik met veel plezier in een Gospel & Soul koor en we treden meerdere keren per jaar op. Het liefste besteed ik mijn vrije tijd met vrienden en familie, en zodra de zon maar enigszins schijnt vind je mij buiten.

Jouw favoriete vakantieland:

Overal waar de zon schijnt.

Wat triggert jou aan Online Marketing?

Online zichtbaarheid, daar kunnen we in deze tijd niet meer zonder. Het is ontzettend interessant om met alle collega’s die elk hun eigen specialisme hebben te sparren.

 

| “Als je naar de zon draait, dan valt de schaduw achter je. Carpe diem”