Staklaar

Bereid je marketing voor en sta klaar!

Er komt een dag, dat reizen weer in grotere getalen kan. Bereid je daarop voor. Doe kennis op, maak een plan en maak nu stappen waar dat kan. Wij helpen je met een aantal initiatieven.

Op 10 maart 2020 organiseerden we de RMC-meetup over “crisis-proof worden”. De wereld had toen pas een klein topje van de ijsberg gezien. Snel daarna openden we in april 2020 ons platform Comeback Marketing; hier delen we nog steeds toffe ideeën en initiatieven van binnen- en buiten de branche én online marketing tips van onze specialisten. We organiseerden webinars, roundtables en meer.  

🧠 Ga naar Comeback Marketing en bekijk de blogs en artikelen, schrijf je in voor de kennissessiesdigitale ronde tafel of de Comeback Weekly. 

comeback

Meer over ons bureau

team

Wat we met Comeback Marketing bereikt hebben

>42

Kennissessies

>2.100

Deelnemers

>14

Digitale ronde tafels

>210

Blogs & artikelen

Mis geen enkele blog, tip of artikel

Op Comebackmarketing.nl vind je blogs en artikelen met tips en nieuwe initiatieven op het gebied van Travel en Leisure. Met de Comeback Weekly wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste blogs. De gratis Comeback Weekly mail wordt elke maandag verstuurd en je kunt je op elk moment weer uitschrijven!

Reviews van deelnemers kennissessies

Je kunt Comeback Marketing kennen van

Samen om tafel?

Neem direct contact met ons op via:

📞 030 – 27 465 49
✉️ info@redonlinemarketing.nl

Of vul het contactformulier in via onderstaande knop

Roy