Zoover: Blogs en SEO teksten

Zoover staat bekend als hét toeristische reviewplatform van Nederland. Reizigers kunnen hier reviews plaatsen en lezen over bestemmingen, accommodaties en activiteiten. Maar Zoover is veel meer dan dat. Op de website en het blog vind je veel content die een dosis inspiratie vormt op het gebied van reizen. 

Ook wij creëerden deze content die terug te vinden is op Zoover.nl en op het Zoover blog.

SEO teksten

Letterlijk elke bestemming is terug te vinden op de website. Van de meest kleine plaatsjes in Griekenland tot aan wereldsteden waar iedereen van heeft gehoord. Elke bestemming is dus vindbaar maar lang niet alle bestemmingen beschikken over content. Niet gek als je je bedenkt over hoeveel bestemmingen dit gaat. Wij schreven deze teksten over plaatsen, landen maar ook over thema’s zoals wellness. Hierbij schreven wij een interessante inleiding en vertelden we alles over de leukste activiteiten, de mooiste natuurlijke plekjes, de beste restaurants en tophotels.

Blogs voor Zoover

Naast de SEO teksten schreven wij ook blogs. Op het blog vind je uiteenlopende artikelen: van reistips tot weetjes en informatieve blogs over must sees in een bepaald land of regio. Ook hielpen wij Zoover bij het herschrijven van bestaande blogs zodat ook deze passen binnen de nieuwe strategie.

Product Specification Pages over accommodaties

Dat Zoover veel meer is dan enkel en alleen een review platform bewijst dit project waar wij in opdracht van de organisatie aan werkten. Zoover wil dat zij onder de Nederlandse vakantiegangers steeds beter bekend komen te staan als inspiratieplatform. Waar je niet alleen reviews vindt, maar ook genoeg inspiratie en informatie voor je volgende vakantie. Om deze reden creëerden wij content over de meest populaire accommodaties. Dit betreft voornamelijk accommodaties in Turkije, Griekenland en de Canarische eilanden. Wij beschreven informatie over onder andere de faciliteiten en ligging van de accommodatie. Deze informatie haalden wij uit reviews van vakantiegangers die daadwerkelijk in de desbetreffende accommodatie zijn verbleven. Door middel van quotes uit deze reviews wordt de content oprecht. Onafhankelijke en eerlijke content staat bij Zoover namelijk in een hoog vaandel. Bij het creëren van de pagina’s over accommodaties zorgden wij er uiteraard voor dat de pagina’s SEO-geoptimaliseerd zijn.