Vacanceselect: Blogs en SEO teksten

Bij Vacanceselect vind je een gevarieerd aanbod aan campings & vakantieparken in heel veel landen in Europa. Wij hebben veel content voor hen mogen schrijven en geholpen bij de contentstrategie.

Landingspagina's

De vindbaarheid in Google verbeterd door middel van SEO teksten. Aan ons de eer om hier ons steentje aan bij te dragen. Wij hebben vele teksten mogen schrijven waarbij de focus lag op het gebruik van bepaalde keywoorden die natuurlijk aansloten bij het onderwerp van de pagina. Zo hebben wij landingspagina’s geschreven over fietsvakanties in diverse landen, waaronder Frankrijk. En over bijvoorbeeld kindercampings in Italië. Dankzij onze kennis over SEO belanden meer mensen nu op de website van Vacanceselect wanneer zij op zoek gaan via Google naar bijvoorbeeld die kindercamping in Italië.

Blogs voor Vacanceselect

Naast landingspagina’s zorgen ook blogs voor een betere positie in Google en meer traffic naar je website. Op Vacanceselect verschijnt wekelijks minimaal één blog. Ook wij hebben blogs geschreven die zijn gepubliceerd op de blogpagina. Inspirerende content die aansluit bij de doelgroep is hierbij het doel.