250% omzetgroei door feed-based SEA campagnes

Tjingo is een online reisbureau dat in 2005 werd opgericht onder de naam Vakantiekaart en sinds 2009 is verder gegaan onder de huidige naam. Bij Tjingo boek je dezelfde reis voor dezelfde prijs als bij de touroperator, maar daar bovenop geeft Tjingo extra korting uit eigen zak.

De focus van Tjingo ligt op vliegvakanties rond de Middellandse Zee, zoals Spanje, Griekenland en Turkije.

De uitdaging voor Tjingo

Sinds 2009 zijn beide partijen aan elkaar verbonden middels zoekmachine marketing via Google Ads en Microsoft Advertising. Doelstelling is om middels performance en zoekmachine marketing het aantal sales te vergroten.

Onze bijdrage

  • Opzet en beheer van¬†Google AdWords campagnes
  • Opzet en beheer van¬†Bing Ads¬†campagnes
  • Ondersteuning¬†van dynamische campagnes middels adCore

Resultaat

Samen met Tjingo behaalden we een fantastisch resultaat met zoekmachine marketing. Sinds de start van de samenwerking is de Google AdWords campagne met 250% gegroeid in omzet. De crux achter dit resultaat was het inzetten van dynamische campagnes via adCore en het strak monitoren van tests en optimalisaties.

online marketing tjingo

We werken bij Tjingo al jaren naar tevredenheid met RED samen op basis van performance marketing. RED is een pro-actief, resultaatgericht bureau en heeft ons geholpen mooie stappen te zetten met SEM. Het resultaat: 250% groei

Adriaan Boot – Trafficmanager Tjingo/Zoover

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op