Groei naar +300.000 jaarlijkse website bezoekers met Landgoed Ruwinkel

Het voormalige Landal Klein Ruwinkel opereert sinds 1 januari 2015 individueel onder Landgoed Ruwinkel. Het vakantiepark is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving, in de Gelderse Vallei en is omringd door de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

De uitdaging voor Landgoed Ruwinkel

De uitdaging voor het park was om de bezettingsgraad net zo hoog te houden als in de periode onder de Landal vlag. RED heeft in samenwerking met het vakantiepark de campagnes vormgegeven én optimaliseert deze op basis van de gewenste doelstellingen.

Online marketing voor Landgoed Ruwinkel

Resultaat

De start van alle online marketing campagnes voor Landgoed Ruwinkel was succesvol. De campagnes presteren boven verwachting, mede door de goede samenwerking tussen het vakantiepark en RED en een goed conversiepercentage op de website.

Succesvolle opstart van online marketing voor een ex-Landal vakantiepark. Inmiddels +300.000 website bezoekers per jaar verder.

telefonische conversies calltracking adcalls

” Onze overeenkomst met Landal liep af en de vraag was of we wederom in een keten zouden stappen en daar weer één van de velen te zijn, of we op grond van onze eigen identiteit en kracht de markt zouden bewerken. We hebben voor dit laatste gekozen: na grondig nagedacht te hebben waar wij vandaan zijn gekomen,  wie wij zijn en waar we naar toe gaan hebben we de samenwerking met RED opgezet. Door regelmatig overleg te hebben weten we waar we aan toe zijn en wat de actiepunten van een ieder zijn. We zijn meer dan tevreden over de dienstverlening van Roy, Corné en collega’s. ” 

Henri van den Heuvel, CEO Landgoed Ruwinkel

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op