Succesvol maken van ons eigen label Boekvandaag.nl

Boekvandaag.nl is een voormalige succesvolle flash sale site, gericht op vakanties en reizen en was een project van RED Online Marketing. Op 22 mei 2013 hebben we Boekvandaag verkocht aan Travelbird.nl. Het project is volledig bedacht, opgezet en groot gebracht door Roy Platje, in samenwerking met Edwin Jonker.

De uitdaging voor Boekvandaag.nl

De uitdaging voor Boekvandaag was altijd het aanbieden van kwalitatief goede reizen tegen een scherpe prijs. Kanalen die veelal ingezet werden om de doelgroep te bereiken waren email marketing, SEA, whitelabels via partners als de Telegraaf, Zoover en Sanoma en affiliate marketing. Met name de vernieuwde vorm van email marketing was innovatief in de reisbranche en onze case won zelfs een Email Marketing Award in 2010. In hetzelfde jaar werd ook een Thuiswinkel Award in de wacht gesleept.

BoekVandaag is een succesvolle website met kwalitatief goede reizen voor een scherpe prijs. De site was toe aan een nieuwe fase en we kiezen om verdere ontwikkeling over te dragen aan TravelBird en ons te richten op nieuwe ideeën.

– Roy Platje – Eigenaar Boekvandaag.nl & RED Online Marketing –

Succesvolle online marketing voor Boekvandaag.nl

Resultaat

De website was op zijn hoogtepunt zeer succesvol, met een grote schare aan fans. Dit blijkt ook wel uit de Thuiswinkel Award publieksprijs in 2010.

UPDATE: inmiddels bestaat het label niet meer en zijn alle activiteiten onder gebracht onder Travelbird.nl

Opstart, doorontwikkelen en volwassen brengen van een eigen project BoekVandaag.nl. Leunend op Email Marketing en Affiliate Marketing.

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op