HISWA-RECRON Top Supplier

Online marketing bureau voor HISWA-RECRON

Sinds 2015 zijn we TOP Leverancier van de RECRON geweest. Vanaf 2020 hebben we ons aangesloten bij de HISWA-RECRON Business Club als Top Supplier. 

Wij helpen onze verblijfsrecreatie en dagrecreatie klanten bij het inzetten van online marketing, bijvoorbeeld om meer bekendheid of boekingen te behalen. Van het bedenken van een (campagne) strategie tot het uitvoeren in de praktijk.

Over RED Online Marketing

hiswa recron top supplier online marketing

Meer over de HISWA-RECRON

HISWA-RECRON is de Nederlandse ondernemersvereniging van watersportbedrijven en recreatiebedrijven in Nederland. Als ondernemersorganisatie behartigen zij de belangen van deze bedrijven op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Ze hebben verschillende rollen zoals belangenbehartiger, netwerk en kennisbank. 🧠

Per 1 januari 2020 zijn de HISWA (ondernemersorganisatie voor jachtbouw en watersport) en de RECRON (branchevereniging voor recreatieondernemers) gefuseerd tot de nieuwe HISWA-RECRON.

recreatie mijn bedrijf

HISWA-RECRON TOP Supplier

Een partnership is leuk, maar wat houdt een HISWA-RECRON TOP Supplier status in? Doordat we als online marketing bureau deze status zijn we erkend op meerdere vlakken.

Online marketing inzetten als recreatiebedrijf of organisatie?

Hoi, ik ben Roy en ben de eigenaar van RED Online Marketing. Ik geef je graag advies over hoe je online marketing het beste in kunt zetten voor jouw organisatie.

Roy