Google Partner

Betere Google Ads campagnes?

Al sinds 2014 heeft RED Online Marketing meerdere Google Ads Certified Individuals voor zoekmachine marketing in dienst en zijn we door Google gecertificeerd als “Google Partner“. Deze certificering betekent dat RED zeer gekwalificeerd is en aan de eisen voldoet die Google stelt voor adverteerders.

Over RED Online Marketing

RED Online Marketing is officieel partner geworden van Google’s International Growth Program!

Goed nieuws: RED Online Marketing is begin 2022 door Google geselecteerd om deel te nemen aan hun exclusieve International Growth Program. Het programma voor Google-partner Agencies stelt ons in staat om klanten te helpen wanneer ze willen uitbreiden naar nieuwe markten. Google’s programma is ontworpen om bedrijven (en nu dus ook onze opdrachtgevers) te helpen bij het realiseren van hun internationale groeipotentieel. RED Online Marketing is een van de weinige online marketing bureaus in Nederland die aan het programma mogen deelnemen. Wij zijn erg enthousiast over dit programma vanwege de mogelijkheden die het biedt voor onze opdrachtgevers met internationale ambities.

Wanneer word je als bureau Google Partner? 

Om als Google Partner gekwalificeerd te worden wordt er gekeken naar drie elementen: Prestaties, Uitgaven en Certificeringen. 

Qua Prestaties moet ons Google Partners Managersaccount een optimalisatiescore hebben van minimaal 70%.  Ook wordt er gekeken naar hoeveel Uitgaven we in 90 dagen hebben voor onze beheerde accounts. Ten slotte moet minimaal 50% van onze SEA medewerkers gecertificeerd zijn voor Search, Display, Video, Shopping en Apps, minimaal één certificering voor elk productgebied. 

Certificeren als Google Partner bureau

Google Ads specialisten dienen de examens jaarlijks te behalen, anders wordt het Partnership ingetrokken. Bij RED Online Marketing is iedereen die in het campagne team werkt gecertificeerd en zij staan voor je klaar om campagnes tot een succes te maken. Laat Google Ads campagnes dus beheren door een Google Ads Certified Partner voor optimale kwaliteit van jouw campagnes. Leuk feitje: wij houden tweemaal per jaar een Certification Day. Een dag waarop al onze medewerkers bezig zijn met zelfstudie en certificaten behalen. Zo blijft iedereen bezig met zijn ontwikkeling (er verandert nog al eens wat) en behouden we de certificaten.

   Wat zijn de voordelen van een Google Partner bureau?

   RED Online Marketing krijgt als Google Partner toegang tot exclusieve trainingen, support en hulpbronnen waarmee wij onze klanten kunnen helpen om nog meer successen te boeken. Zo mogen we bijvoorbeeld nieuwe opdrachtgevers een boost geven met een Google Ads tegoed. Ook krijgen we elk kwartaal uitdagingen in de vorm van Google Partners Rewards, waarmee we worden geïnspireerd om onze kennis en expertise uit te breiden. Daarnaast krijgen we elke maand de Insight Briefing van Google Think, daarin staan de laatste inzichten van Google hiermee zorgen we dat we vooruit lopen op veranderend consumentengedrag en trends in de branche.  

   Wil je meer resultaat uit
   Google Ads halen?

   Hoi, ik ben Roy en ben de eigenaar van RED Online Marketing. Ik geef je graag advies.