Facebook Blueprint Certified Media Buying Professional

Meer omzet met Facebook Advertising?

Sinds 12 mei 2018 hebben we Facebook Blueprint gecertificeerde medewerkers bij ons in dienst. Onze medewerkers moeten jaarlijks opnieuw een test afleggen om dit certificaat te kunnen behouden. De Facebook Bluprint Certfied Media Buying Professional erkenning is van een geavanceerd vaardigheidsniveau. 

Dit houdt in dat we succesvol gecertificeerd zijn om Facebook-mediastrategieën te bedenken en uit te voeren. Daarnaast houdt het in dat we vaardig zijn om campagnes te beheren die jouw doelen en doelstellingen kunnen behalen. Dit kunnen advertenties op Facebook, Instagram, Messenger of WhatsApp zijn.

Over RED Online Marketing

Facebook blueprint certified media buying professional.

De mogelijkheden van Facebook Advertising

Je weet waarschijnlijk wel dat advertenties op Facebook vanuit het advertentieplatform Facebook Ads worden gemaakt. Wist je ook dat advertenties op Instagram, Messenger, WhatsApp en vele andere sites en apps in het Facebook Audience Network vanuit Facebook Ads worden gemaakt? In de afgelopen jaren is het advertentieplatform een stuk groter geworden en onmisbaar in je online strategie.

Voordelen voor onze klanten

Hoe krijg je het Facebook Blueprint certificaat?

Er zijn er meer beschikbaar, deze vind je hier. De certificeringen zijn bedoeld om de persoon die deze aflegt erkenning te geven tot vaardigheden. Dit geeft je CV, geloofwaardigheid en carrière een boost. Onze medewerkers zijn dan ook erg content met het behalen van het certificaat. Niet alleen voor RED Online Marketing maar ook voor zichzelf. 

Maar.. je krijgt deze niet zomaar. Allereerst is het belangrijk om de stof onder de knie te krijgen. Hiervoor verwijst Facebook je naar een zeer uitgebreide online cursusomgeving: Blueprint. Hier kan je cursussen doorlopen in je eigen tempo en informatiebronnen benutten om zakelijke doelstellingen te kunnen behalen. Er zijn meer dan 75 cursussen! Deze vind je hier

Vervolgens is het zaak om de opgedane kennis te testen. Hiervoor koop je een examen in bij Facebook. Deze duurt 90-105 minuten en er kijkt digitaal iemand met je mee vanuit Pearson. Hierdoor is de fraudegevoeligheid erg laag. Als je deze test haalt mag je je Facebook Blueprint gecertificeerd noemen en ontvang je de officiële badge.

Meer omzet uit Facebook Ads halen?

Hoi, ik ben Roy en ben de eigenaar van RED Online Marketing. Ik geef je graag advies over online marketing middels Facebook Advertising

Roy