Emerce100

Werken met een online marketing bureau uit de Emerce100?

Wij zijn 3 jaar op rij vermeld in de Emerce100. 🎉 In 2019 zijn we de nummer 1 geworden in de categorie Digital Marketingbureaus. Dat jaar hebben we de eerste plaats behaald met 6 sterren. Iets wat nog niet eerder behaald was door een organisatie.

In 2020 hebben we onze vermelding geprolongeerd, deze keer met een uitstekende score van 5,5 ster en zijn we op nummer 2 geëindigd in de categorie Digital Marketingbureaus

En nu in 2021 wederom een prachtige prestatie met een score van 5,5 ster op de 2e plaats geëindigd. Helemaal na afgelopen 1,5 jaar van coronacrisis maakt dit ons enorm trots.

Over RED Online Marketing

Meer over de Emerce100

De Emerce100 wordt jaarlijks door het vakblad Emerce uitgegeven. Ook dit jaar heeft er een imago-onderzoek plaatsgevonden onder organisaties werkzaam in Online Marketing, ICT of e-business. De respondenten van dit onderzoek zijn ook werkzaam in deze branches. Meer dan 600 organisaties zijn beoordeeld op de volgende onderdelen:

  • Kennis/know-how
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit

Wat klanten over ons zeggen

Wil je meer uit je online marketing halen?

Hoi, ik ben Roy en ben de eigenaar van RED Online Marketing. Ik geef je graag advies over online marketing en maak graag vrijblijvend kennis met je.

Roy