ANVR Business Partner

Naast onze accreditaties, referenties en kennis voor de verschillende diensten die RED biedt, zijn we ook ANVR Business Partner. RED Online Marketing is hiervoor toegelaten door onze focus en kennis van de travel- & leisure branche.

Hoe wordt je ANVR Business Partner?

Het ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) heeft een duidelijke uitleg voor bedrijven en organisaties die wél business partner mogen worden.

  • Bedrijven en organisaties die (volgens ANVR-statuten) zelf geen reisonderneming zijn, kunnen deelnemen aan het ‘ANVR Business Partnerprogramma’ als zij een bijzondere band hebben met ANVR-ondernemingen.
  • Hiervan is sprake als zakelijke verbintenissen met ANVR-leden worden onderhouden, maar ook als er in het kader van onderwijs en opleidingen banden bestaan. De onder dit programma toegelaten bedrijven en organisaties worden ‘ANVR Business Partners’ genoemd.
  • Niet ieder bedrijf/organisatie kan deelnemen aan het ‘ANVR Business Partner programma’. Een aantoonbare en goede relatie met de branche is een voorwaarde, dit ter beoordeling van de ANVR. Nieuwe bedrijven, die zich voor dit programma aanmelden, worden dus niet automatisch ANVR Business Partner.

Mijn voordelen

Kort gezegd; RED Online Marketing is een bureau dat kennis heeft van de travel- & leisure branche. Alle specialisten van RED hebben meer kennis van jouw branche dan andere bureaus. Wel zo fijn.

Kopje koffie?

Wil je meer weten welke online marketing diensten van RED jou kunnen helpen of onze ervaring met hotels, touroperators en reisbureau’s? Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie.

RED Online Marketing