adCore Platinum Partner

Productfeed-based SEA campagnes uitvoeren?

adCore is een zeer geavanceerde campagne en bid management oplossing om het maximale uit je Google Ads campagnes en Bing Ads campagnes te halen. Op basis van jouw productfeeds zorgt adCore automatisch voor:

  • Automatisch bijwerken van campagnes
  • Creatie van advertentieteksten
  • Gebruik van dynamische prijzen, beschikbaarheid, verblijf en verzorging
  • Bid management op basis van regels

Zeer geschikt voor zoekmachine campagnes met vele producten, reizen of flexibele campagnes voor flash sale sites voor travel en leisure.

Over RED Online Marketing

zoekmachine adverten adcore platinum agency

adCore Platinum Agency

RED Online Marketing heeft een zeer uitgebreide ervaring met adCore en heeft als een van de weinig Nederlandse bureau’s een Platinum Agency onderscheiding gekregen en de enige die gespecialiseerd is in travel & leisure. Inmiddels hebben we drie adCore specialisten die jou kunnen ondersteunen met zoekmachine adverteren.

De mogelijkheden van adCore

Als je regelmatig wijzigingen in je productaanbod hebt is een product als adCore eigenlijk onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen in: voorraad, prijs of beschikbaarheid. In jouw zoekmachine advertenties kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de onderstaande advertentieteksten opnemen, waarbij de cijfers dynamisch zijn. adCore zorgt er voor dat dit automatisch bijgewerkt wordt.

  • Nog slechts 2 (dynamisch) hotelkamers beschikbaar
  • Vanaf €499 (dynamisch) per persoon per nacht
  • Beoordeeld met een 8,3 (dynamische) door 1289 (dynamisch) reizigers

Dynamische campagne creatie

Koppel je productfeed aan adCore en op basis van de informatie in je feed zorgt de tool er voor dat de campagnes aangemaakt worden. Deze kunnen gekoppeld worden met Google Ads en Bing Ads. Wijzigingen in prijs of beschikbaarheid worden dus automatisch in de advertentieteksten verwerkt. De effectiviteit van de campagne zal enorm toenemen doordat dit bewezen helpt om jouw CTR en conversieratio omhoog te krijgen. De efficiëntie van de campagne zal daarnaast nog meer toenemen, aangezien je niet zelf alle variabelen met de hand door moet voeren.

Campagne optimalisatie via adCore

Met de automatische campagne regels kun je elke aanpassing in biedingen instellen die je maar wenst. Campagnes pauzeren bij lage beschikbaarheid, of juist meer bieden bij een stijging in conversie het kan allemaal. Elk element van je campagne kan van regels worden voorzien om zo zonder veel tijd en stress je campagne optimaal te laten draaien.

Eén campagne dashboard

Je kunt met de krachtige Performance Monitoring Dashboard al je campagnes samenvatten in 1 overzicht. Direct in 1 oogopslag een beeld van al je product campagnes binnen adCore. Bespaar tijd, en onduidelijkheid!

Meer weten over productfeed-based SEA campagnes?

Hoi, ik ben Roy en ben de eigenaar van RED Online Marketing. Ik geef je graag advies over online marketing en maak graag vrijblijvend kennis met je.

Roy