Partners en samenwerkingen

Sinds de start van RED Online Marketing in 2006 hebben we veel expertise opgedaan in de online travel & recreatie branche. Bekijk hier al onze partners & accreditaties.

RED Online Marketing is door Google gecertificeerd als Google Premier Partner. Om deze partnerstatus te behalen is het vereist om meerdere gecertificeerde specialisten in dienst te hebben, een bepaald budget te hebben beheerd en voldoen aan Google’s prestatie lat. 

Dit partnerschap brengt RED en Google dichterbij elkaar, waardoor onze klanten profiteren van ons partnership. Zo organiseerden we samen met Google, Microsoft en Facebook het Travel & Leisure Summit in Dublin in 2019.

We hebben Facebook Blueprint gecertificeerde medewerkers bij ons in dienst. Dit houdt in dat we vaardig zijn om campagnes te beheren die jouw doelen en doelstellingen kunnen behalen. Dit kunnen advertenties op Facebook, Instagram, Messenger of WhatsApp zijn.

Microsoft Advertising Select Agency Partner

Onze search advertising specialisten zijn ook bekend met Microsoft Ads, het advertentieplatform voor de zoekmachine Bing. Met de kennis van onze specialisten kunnen we onze klanten vooruit helpen met Microsoft Ads en als een van de eersten wijzen op de functionaliteiten die Microsoft uitrolt

microsoft advertising select agency badge

Sinds september 2020 zijn we officieel TikTok for Business Partner. Heel gaaf, vinden we zelf 😉. Zo kun je via ons adverteren op het populaire kanaal TikTok. Naja, adverteren… #dontmakeadsmaketiktoks. Lees meer.

Naast onze accreditaties, referenties en kennis voor de verschillende diensten die RED biedt, zijn we ook ANVR Branchepartner. RED Online Marketing is hiervoor toegelaten door onze focus en kennis van de reiswereld.

We weren al langer aangesloten bij de RECRON en vanaf 2020 hebben we ons aangesloten bij de HISWA-RECRON Business Club als Top Supplier. Hiermee bewijzen we erkend adviseur op het gebied van online marketing voor de recreatiebranche te zijn.

Sinds 2021 zijn we IAAPA Partner. Zo blijven we verbonden met attractieparken, branchegenoten en andere leveranciers en houden we onszelf op de hoogte van internationaal nieuws.

Emerce 100 - Beste E-Business Bedrijven

In 2019 is RED de nummer 1 geworden in de categorie Digital Marketingbureaus van de Emerce100. RED heeft de eerste plaats behaald met 6 sterren. Iets wat nog niet eerder behaald was door een organisatie. In 2020 staan we opnieuw in de top 100, beste E-business bedrijven!

emerce100

CanopyDeploy (voorheen Clang) is een van de meest complete 
e-mailmarketing en marketing automation platformen in de markt. Wij hebben meerdere CanopyDeploy Certified specialisten in dienst en zijn al jaren trotse partner van teamitg (voorheen e-Village) en CanopyDeploy.
Lees meer over ons partnership met CanopyDeploy.

Wij zijn AdCalls Gold Partner en helpen jou aan meer telefonische conversies. Met AdCalls maken we telefonische conversies online meetbaar. Stel jij ontvangt veel telefoontjes vanuit je website of campagnes, maar weet niet welke advertenties hiertoe leiden? Dan biedt AdCalls je de oplossing. Lees meer over AdCalls.

Leadinfo herkent bedrijven die jouw website bezoeken en geeft ze weer in een dashboard. Zo kun je direct contact opnemen met de meest waardevolle bezoekers en hoef je dus niet te wachten op inkomende leads! Lees meer over Leadinfo.

Het feed-based automatiseren van SEA campagnes in Google en Bing is een krachtige vorm om grote campagnes te maken. Om dit te doen maken we gebruik van Channable. Onze SEA-specialisten hielpen meerdere klanten aan succesvolle campagnes met behulp van Channable’s software.

RED door adCore (een van ‘s werelds krachtigste SEA tools) verkozen als adCore Partner. Inmiddels hebben we het hoogste niveau behaald, namelijk de het Platinum Partnerschap. Dit wil zeggen dat onze specialisten enorm veel kennis hebben van adCore.

Wil je meer uit
online marketing halen?

Hoi, ik ben Roy en ben de eigenaar van RED Online Marketing. Ik geef je graag advies over online marketing en maak vrijblijvend kennis met je.

Roy