Partners en samenwerkingen

Sinds de start van RED Online Marketing in 2006 hebben we veel expertise opgedaan in de online travel & recreatie branche. Bekijk hier al onze partners & accreditaties.

RED Online Marketing is door Google gecertificeerd als Google Premier Partner. Om deze partnerstatus te behalen is het vereist om meerdere gecertificeerde specialisten in dienst te hebben, een bepaald budget te hebben beheerd en voldoen aan Google’s prestatie lat. 

Dit partnerschap brengt RED en Google dichterbij elkaar, waardoor onze klanten profiteren van ons partnership. Zo organiseerden we samen met Google, Microsoft en Facebook het Travel & Leisure Summit in Dublin in 2019.

We hebben Facebook Blueprint gecertificeerde medewerkers bij ons in dienst. Dit houdt in dat we vaardig zijn om campagnes te beheren die jouw doelen en doelstellingen kunnen behalen. Dit kunnen advertenties op Facebook, Instagram, Messenger of WhatsApp zijn.

Microsoft Advertising Select Agency Partner

Onze search advertising specialisten zijn ook bekend met Microsoft Ads, het advertentieplatform voor de zoekmachine Bing. Met de kennis van onze specialisten kunnen we onze klanten vooruit helpen met Microsoft Ads en als een van de eersten wijzen op de functionaliteiten die Microsoft uitrolt

microsoft advertising select agency badge

Sinds september 2020 zijn we officieel TikTok for Business Partner. Heel gaaf, vinden we zelf 😉. Zo kun je via ons adverteren op het populaire kanaal TikTok. Naja, adverteren… #dontmakeadsmaketiktoks. Lees meer.

ANVR Branchepartner

Naast onze accreditaties, referenties en kennis voor de verschillende diensten die RED biedt, zijn we ook ANVR Branchepartner. RED Online Marketing is hiervoor toegelaten door onze focus en kennis van de reiswereld.

Emerce 100 - Beste E-Business Bedrijven

In 2019 is RED de nummer 1 geworden in de categorie Digital Marketingbureaus van de Emerce100. RED heeft de eerste plaats behaald met 6 sterren. Iets wat nog niet eerder behaald was door een organisatie. In 2020 staan we opnieuw in de top 100, beste E-business bedrijven!

emerce100

Clang is een van de meest complete e-mailmarketing en marketing automation platformen in de markt. Wij hebben meerdere Clang Certified specialisten in dienst en zijn al jaren trotse partner van e-Village en Clang. Zo wonnen we in 2010 al een E-mailmarketing Award met onze ideeën op het Clang platform. Lees meer over ons partnership met Clang.

Wij zijn AdCalls Gold Partner en helpen jou aan meer telefonische conversies. Met AdCalls maken we telefonische conversies online meetbaar. Stel jij ontvangt veel telefoontjes vanuit je website of campagnes, maar weet niet welke advertenties hiertoe leiden? Dan biedt AdCalls je de oplossing. Lees meer over AdCalls.

Het feed-based automatiseren van SEA campagnes in Google en Bing is een krachtige vorm om grote campagnes te maken. Om dit te doen maken we gebruik van Channable. Onze SEA-specialisten hielpen meerdere klanten aan succesvolle campagnes met behulp van Channable’s software.

RED door adCore (een van ‘s werelds krachtigste SEA tools) verkozen als adCore Partner. Inmiddels hebben we het hoogste niveau behaald, namelijk de het Platinum Partnerschap. Dit wil zeggen dat onze specialisten enorm veel kennis hebben van adCore.

Wil je meer uit
online marketing halen?

Hoi, ik ben Roy en ben de eigenaar van RED Online Marketing. Ik geef je graag advies over online marketing en maak vrijblijvend kennis met je.

Roy