JDRF gesponsord door RED Online Marketing

Zoals veel van onze klanten wel weten heeft Roy Platje, de eigenaar van RED, Type 1 Diabetes. Afgezien van een plotseling kopje koffie met suiker tijdens een lange brainstorm sessie merk je daar weinig van. Type 1 Diabetes is wel altijd aanwezig en op den duur een verwoestende ziekte. RED helpt daarom het JDRF om geld in te zamelen. Dat doen wij door zelf bij te dragen, maar ook door het Google Grants Adwords account te beheren.

Het JDRF (Juvenile Diabetes Research Foundation) is een organisatie met een missie: Type 1 Diabetes de wereld uit helpen. Van Type één naar Type géén.

JDRF is in 1970 in de Verenigde Staten opgericht door ouders van kinderen met Type 1 Diabetes (T1D). De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot dé leidende charitatieve T1D-organisatie en heeft tot nu toe in totaal zo’n 2 miljard dollar aan T1D-onderzoek gefinancierd in zo’n 27 landen. Hiermee heeft de organisatie bijgedragen aan nagenoeg alle wetenschappelijke vooruitgang op het gebied van deze ziekte.

Sinds eind 2010 heeft Nederland een eigen JDRF-vestiging. Tot op heden heeft JDRF in Nederland voor ruim 20 miljoen euro aan baanbrekend onderzoek gefinancierd.

We zullen af en toe deelnemen aan evenementen met onze klanten om geld in te zamelen. Zoals bijvoorbeeld de Dam-tot-Dam Wieler classic.

Kijk voor meer informatie op JDRF.nl

Hoe wij JDRF helpen?

RED Online Marketing helpt ons geweldig bij het inzetten van Google Ads. Dankzij RED weten wij meer mensen te bereiken op relevante onderwerpen. Dit heeft geleid tot een mooie groei in bekendheid en heeft de nodige conversies opgeleverd.

Ties Obers – JDRF

Meer weten?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op