RED’s Team

Onze specialisten

Maak kennis met onze financiële helden, cijfer junkies, koffie lovers, wieler gekken maar uiteindelijk jouw hulp naar meer online omzet.
  • Show All
  • Content Manager
  • E-mail Automation Marketeer
  • Eigenaar
  • Online Marketeer
  • Strategist
  • Trainee
Roy Platje

Roy Platje

Eigenaar, Strategist

Conversie gedreven, realistisch en heldere visie op de klantbehoefte. Staat open voor nieuwe kansen. Eigenaar van RED Online Marketing.

Tijmen Pars

Tijmen Pars

Online Marketeer

Gedreven online marketeer met een passie voor resultaat. Levensgenieter in hart en nieren.

André Hellmeister

André Hellmeister

Online Marketeer

Duitstalige native specialist. Passie voor Analytics en data. Enthousiast om iedere dag iets nieuws te leren en klanten te helpen met de juiste oplossing. André vindt het belangrijk om een oplossing op maat te bieden.

Arjan den Boer

Arjan den Boer

Online Marketeer

Wordt elke dag blij van het online marketing vak, de dynamische branche en gave projecten. Daarnaast ook avontuurlijk ingesteld wat betekend dat uitdagingen en het onbekende zorgen voor energie en motivatie!

Corné den Braber

Corné den Braber

Online Marketeer, Strategist, Teamleider Campagne

Gedreven & analytisch. Bedenkt, creëert en beheert online marketing campagnes. Corné is niet bang voor een uitdaging en blijft constant up-to-date. Nuchter, klantgericht en gedreven.

Denise Aehnelt

Denise Aehnelt

Online Marketeer

Als native Duitse specialist wil Denise iedereen helpen aan een vakantie die bij ze past, daarom zoekt ze naar het beste voor klanten om ze zo verder te brengen. Krijgt energie van de afwisseling in het vak en mooie campagnes.

Jaimy van Eenennaam

Jaimy van Eenennaam

Trainee

Onze eerste trainee! Met haar achtergrond in toerisme management weet ze precies waar de kansen liggen in het toerisme voor online marketing.

Lotte Konietzny

Lotte Konietzny

Online Marketeer, Teamleider Content

Altijd in kansen blijven denken en niet in problemen. Passie voor internationale online marketing. Lotte inspireert, straalt energie uit en gaat er helemaal voor! Zij is de stabiele factor binnen RED.

Debbie van de Leur

Debbie van de Leur

Online Marketeer

Debbie houdt van reizen. Reizen door de online marketing wereld. Met haar nieuwsgierige en kritische houding weet ze op een heldere manier de vertaalslag te maken naar SEO en SEA optimalisatie. Altijd goedlachs!

Mimi Bezooijen

Mimi Bezooijen

Content Manager, Online Marketeer

Mimi is een echte Digital Nomad en werkt al sinds 2017 voor RED Online Marketing. Mimi is een kei in affiliate marketing en content marketing strategieën.

Turid Nieman

Turid Nieman

E-mail Automation Marketeer

Wordt gelukkig van mooie e-mail designs, flows met relevante informatie en uiteraard goede klik en conversiepercentage’s. Turid zet zich graag in om dit ook voor onze klanten te realiseren.

Twan Boers

Twan Boers

Online Marketeer

Mijn doel is om klanten succesvoller te maken door mijn leergierigheid, efficiëntie en creativiteit. Daarnaast houd ik ook gewoon van een leuk gesprek, mensen helpen en ideeën uitwisselen; let’s create waves!

Vanessa Plaar

Vanessa Plaar

Content Manager

Kent de Duitse toerist door en door. Native Duitse toerisme specialist met veel liefde voor creatieve teksten en de Duitse taal.

RED Online Marketing

RED is een online marketing bureau en werkt uitsluitend voor reis- en recreatie wereld in Nederland, België en Duitsland. Zo zijn we sinds 2015 zowel ANVR Business Partner als RECRON Top Adviseur. We werk(t)en o.a. voor OTA’s, reisbureau’s, vakantieparken, campings en hotels.

Vrijblijvend kennis maken?

Stuur een mail aan Roy!