RED’s Team

Onze specialisten

Maak kennis met onze financiële helden, cijfer junkies, koffie lovers, wielren gekken maar uiteindelijk jouw hulp naar meer online omzet.
  • Show All
  • Content Manager
  • E-mail Automation Marketeer
  • Eigenaar
  • Online Marketeer
  • Strategist
  • Trainee
Roy Platje

Roy Platje

Eigenaar, Strategist

Conversie gedreven, realistisch en heldere visie op de klantbehoefte. Staat open voor nieuwe kansen. Eigenaar van RED Online Marketing.

Tijmen Pars

Tijmen Pars

Online Marketeer

Gedreven online marketeer met een passie voor resultaat. Levensgenieter in hart en nieren.

André Hellmeister

André Hellmeister

Online Marketeer

Duitstalige native specialist. Passie voor Analytics en data. Enthousiast om iedere dag iets nieuws te leren en klanten te helpen met de juiste oplossing. André vindt het belangrijk om een oplossing op maat te bieden.

Corné den Braber

Corné den Braber

Online Marketeer, Strategist, Teamleider SEA

Gedreven & analytisch. Bedenkt, creëert en beheert online marketing campagnes. Corné is niet bang voor een uitdaging en blijft constant up-to-date. Nuchter, klantgericht en gedreven.

Jaimy van Eenennaam

Jaimy van Eenennaam

Trainee

Onze eerste trainee! Met haar achtergrond in toerisme management weet ze precies waar de kansen liggen in het toerisme voor online marketing.

Lotte Konietzny

Lotte Konietzny

Online Marketeer, Teamleider SEO

Altijd in kansen blijven denken en niet in problemen. Passie voor internationale online marketing. Lotte inspireert, straalt energie uit en gaat er helemaal voor! Zij is de stabiele factor binnen RED.

Debbie van de Leur

Debbie van de Leur

Online Marketeer

Debbie houdt van reizen. Reizen door de online marketing wereld. Met haar nieuwsgierige en kritische houding weet ze op een heldere manier de vertaalslag te maken naar SEO en SEA optimalisatie. Altijd goedlachs!

Mimi Bezooijen

Mimi Bezooijen

Content Manager, Online Marketeer

Mimi is een echte Digital Nomad en werkt al sinds 2017 voor RED Online Marketing. Mimi is een kei in affiliate marketing en content marketing strategieën.

Stefanie Schroeer

Stefanie Schroeer

Online Marketeer, Strategist

Sterk analytisch en enorm gedreven. Stefanie is gevestigd in Duitsland.

Tanja Kühne

Tanja Kühne

Online Marketeer

Tanja is de meertalige teksttovenaar binnen RED. Ze voelt zich helemaal in haar element wanneer online marketing en tech samenwerken. Door altijd op zoek te gaan naar hetgeen de klant uniek maakt binnen de toeristische sector schrijft Tanja content die perfect aansluit bij Zwitsers-Duitse, Engelse, Franse en Nederlandse opdrachtgevers.

Turid Nieman

Turid Nieman

E-mail Automation Marketeer

Wordt gelukkig van mooie e-mail designs, flows met relevante informatie en uiteraard goede klik en conversiepercentage’s. Turid zet zich graag in om dit ook voor onze klanten te realiseren.

Vanessa Plaar

Vanessa Plaar

Content Manager

Kent de Duitse toerist door en door. Native Duitse toerisme specialist met veel liefde voor creatieve teksten en de Duitse taal. Vanessa regelt en zorgt dat alle marketingwerkzaamheden op tijd worden uitgevoerd binnen de scope en binnen het budget.

RED Online Marketing

RED is een online marketing bureau en werkt uitsluitend voor reis- en recreatie wereld in Nederland, België en Duitsland. Zo zijn we sinds 2015 zowel ANVR Business Partner als RECRON Top Adviseur. We werk(t)en o.a. voor OTA’s, reisbureau’s, vakantieparken, campings en hotels.

Vrijblijvend kennis maken?

Stuur een mail aan Roy!