Online Marketing Webinars

Webinar volgen?

Online Marketing Webinar’s

Online Marketing Webinar’s zijn een uitgelezen manier om snel de laatste kennis op te doen. Bij RED volgen we ze zelf regelmatig. En omdat we graag onze kennis delen organiseren we ook met regelmaat webinar’s over verschillende onderwerpen.

LET OP! Er staan geen webinars in de nabije toekomst op de planning. Ben je op zoek naar meer kennis? Bekijk onze cursussen en workshops of volg onze Facebook pagina.

Hieronder het overzicht van de komende webinar’s. Via de link kun je eenvoudig inschrijven. We hopen je snel bij een van onze webinar’s te zien.

  • Woe 31-8 9:30 – Alles over de komende Adwords veranderingen
  • Dins 6-9 20:00 – Alles over de komende Adwords veranderingen
  • Din 13-9 9:30 – Conversie verhoging voor recreatiebedrijven (VOL)
  • Vr 16-9 14:00 – Alles over de komende Adwords veranderingen
  • Vr 16-9 15:00 – Alles over de Online Marketing Cursus van RED
  • Din 27-9 9:30 – Conversie verhoging voor recreatiebedrijven
  • Wo 12-10 9.30 Masterclass Online Marketing, speciaal en uitsluitend voor ANVR-leden

Voor wie we werken

Als officieel branchepartner van het ANVR kun je zeggen dat RED het beste voor heeft met de reisbranche. Zo werk(t)en we o.a. voor OTA’s, (fysieke) reisbureau’s en touroperators.

Met onze klant Tjingo hebben we samen de AdWords campagne geherstructureerd plus een advertentie campagne in Bing opgestart. Resultaat? Een 103% hogere conversie en 250% groei in omzet.

Naast de reiswereld, helpen we succesvol veel recreatie bedrijven met online marketing. Zo we werk(t)en o.a. voor vakantieparken, campings en ketens in de binnenlandse én buitenlandse recreatiewereld. Van Nederland tot Hongarije en van Frankrijk tot Curaçao.

Trots als een pauw werden wij in 2015… In dit jaar zijn we verkozen tot RECRON TOP Adviseur na meerdere goede aanbevelingen van recreatie bedrijven.

Ons hart gaat sneller kloppen van alles wat met vakanties en toerisme te maken heeft.

Samen met onze klanten hebben we meerdere prijzen en onderscheidingen behaald. Zo bekroonde de flashsale site BoekVandaag.nl zich bijvoorbeeld met een Thuiswinkel Award en een Email Marketing Award in 2010. Iets waar we nog steeds heel trots op zijn.

Waar we goed in zijn