Branche: OTA’s, Reisbureaus & Touroperators

Wat kunnen we betekenen voor OTA’s, Reisbureaus & Touroperators?

De zoektocht van een potentiële boeker begint vandaag de dag vooral online en je wilt op het juiste moment met de juiste boodschap aanwezig zijn. Met 15 jaar ervaring in online marketing voor OTA’s, Reisbureaus & Touroperators hebben wij toegang tot waardevolle data die jou helpt te onderscheiden van de concurrent. Lees verder als je meer wilt weten over:

 • Accreditaties
 • Waarom kiezen OTA’s, Reisbureaus & Touroperators voor ons?
 • Onze diensten
 • Hoe werkt RED als online marketing bureau?

Onze ervaring gebruiken we om jouw doelgroep gericht te targetten met de juiste tone of voice tijdens het juiste moment in de customer journey.

Hoe blijf je onderscheidend en top of mind in dit concurrerende speelveld? Ben je aanwezig waar jouw potentiële klant zich bevindt? We begrijpen hoe een gast zich online gedraagt en helpen je graag verder met je online ambities. Wij slaan de brug tussen offline en online en zijn altijd op op hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw sector zodat jouw bedrijf een strategisch voordeel heeft. 

Wij zorgen voor loyale gasten of je nou een OTA, Reisbureau of Touroperator bent. We snappen dat een gast gevoelig voor prijs, gemak & beleving en het is onze taak om hier goed op in te spelen m.b.v. de juiste tools om de relatie met de gast beter te kunnen faciliteren.

Onze accreditaties zorgen voor betere dienstverlening

ANVR Branchepartner & Recron Top Adviseur

Sinds de start van onze organisatie zijn we ook beloond voor onze expertise. Zo zijn we sinds 2015 zowel ANVR Branchepartner als RECRON Top Adviseur. Dit kan je alleen behalen door vele goede referenties in de recreatiebranche te verzamelen en veel kennis van de reiswereld te tonen. Wij weten dus wat de reiziger echt wilt, is hij of zij op zoek naar avontuur of comfort, een langdurige of misschien een korte vakantie, in welke periode wordt het meest geboekt? 

Wij gebruiken deze kennis om onze campagnes zo goed mogelijk in te zetten, waar we echt een toegevoegde waarde binnen de travel & recreatie sector zijn. 

Google Premium Partner

 • Doordat ons team bestaat uit meerdere gecertificeerde specialisten hebben we ook het Google Premium Partnerstatus behaald. 
 • Dit brengt RED en Google dichterbij elkaar, waar onze klanten direct van kunnen profiteren! 
 • Wij krijgen o.a. product trainingen en certificeringen die ervoor zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. 
 • Daarnaast mogen we deelnemen aan bèta’s. Dit houdt in dat we de allernieuwste functies als eerste mogen testen voor Google! 
 • Ook hebben we door onze Partnerstatus betere support die niet beschikbaar is voor ‘normale’ Ads gebruikers. Hierdoor hebben wij direct contact met Google.

Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads)

 • Onze search specialisten zijn Microsoft Advertising Accredited en kunnen jou ook vooruit helpen binnen Bing.
 • We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen 
 • We hebben net als bij Google een contactpersoon binnen het bedrijf waardoor we samen snel kunnen schakelen en en sparren over moeilijkere vraagstukken, buiten de reguliere support om. 
accreditaties

Waarom kiezen OTA’s, Reisbureaus & Touroperators voor ons?

Waarom kiezen klanten voor ons? 

 • Ons team is nog klein, we zijn nu 14 man sterk en heel erg groeiende. Dit zorgt ervoor dat we vlot kunnen schakelen. 
 • Vanwege onze centrale ligging in Utrecht kunnen we snel een (face to face) meeting met je inplannen en zijn we makkelijk bereikbaar
 • Het hele team staat altijd voor jou (en elkaar) klaar. We delen onze succesvolle en minder geslaagde cases met het hele team. Zo blijven we van elkaar leren. 
 • Dagelijks werken wij aan de beste online campagnes om onze klanten van creatieve oplossingen te voorzien. 
 • Daarnaast hebben wij onze expertise ook buiten Nederland liggen.
 • Ondersteuning voor meerdere kanalen

Over de jaren heen hebben wij een trouw klantenbestand opgebouwd omdat wij geloven in transparantie, integriteit en oprechtheid. Jouw verhaal is net zo belangrijk als je product. 

Klanten waar we onder andere voor werken zijn: Adotravel, Travelstores, Tioga Tours & FST Group

Welke diensten bieden wij aan voor attractieparken?

Hieronder vind je een overzicht van alle online marketing diensten die we aanbieden voor bedrijven in de reiswereld, recreatie & toerisme.

Hoe werkt RED als online marketing bureau?

We werken al 13 jaar als online marketing bureau voor attractieparken in de travel & leisure branche en helpen hen met zoekmachine advertenties in Google en Bing, succesvolle Facebook advertising, email marketing, conversie optimalisatie of strategisch advies.

 • Daarbij hebben wij een aantal Duitstalige en Franstalige natives in huis en zij weten precies hoe je een Nederlandse tekst moet vertalen naar het Duits en/of Frans. Hierbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de subtiele cultuurverschillen tussen de landen, waardoor je je bereik naar Franse en Duitse markten kunt uitbreiden en nieuwe doelgroepen kan aanspreken in hun eigen taal. 
 • Iedere organisatie zet online marketing met een ander doel in en geen strategie zal hetzelfde zijn. Dit is waar wij als bureau optimaal in kunnen ondersteunen op het kanaal wat bij jouw gasten past.
 • Wij begrijpen het online zoekgedrag naar vrijetijdsbesteding.  Je hoeft ons dus niks uit te leggen, we snappen de weg die een potentiële bezoeker aflegt en we gaan graag voor je aan de slag!

Meer weten? Mail dan Roy via onderstaande knop om vrijblijvend kennis te maken!

VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN?

STUUR EEN MAIL AAN ONZE OPRICHTER ROY!