Online Marketing Workshop bij House of Leisure

House of Leisure workshop

House of Leisure Online Marketing Workshop

Na de succesvolle online marketing webinars van afgelopen tijd en de online marketing cursus en de Masterclass Online Marketing, zal er een online marketing workshop volgen bij House of Leisure. Deze keer is het te bezoeken voor partners al niet-partners.

Voor wie?

… Je bent verantwoordelijk voor de (online) marketing van je organisatie.

… Je hebt geen of weinig ervaring (tot 2 jaar) met online marketing

… Je bent werkzaam in de reis- of recreatiebranche

Hieronder meer informatie over de Online Marketing Workshop bij House of Leisure.

  • Datum: Dinsdag 13 december 2016
  • Tijd: van 13.30 uur tot 16.30 uur
  • Locatie: House of Leisure in de Leerfabriek KVL in Oisterwijk

Voor wie we werken

Als officieel branchepartner van het ANVR kun je zeggen dat RED het beste voor heeft met de reisbranche. Zo werk(t)en we o.a. voor OTA’s, (fysieke) reisbureau’s en touroperators.

Met onze klant Tjingo hebben we samen de AdWords campagne geherstructureerd plus een advertentie campagne in Bing opgestart. Resultaat? Een 103% hogere conversie en 250% groei in omzet.

Naast de reiswereld, helpen we succesvol veel recreatie bedrijven met online marketing. Zo we werk(t)en o.a. voor vakantieparken, campings en ketens in de binnenlandse én buitenlandse recreatiewereld. Van Nederland tot Hongarije en van Frankrijk tot Curaçao.

Trots als een pauw werden wij in 2015… In dit jaar zijn we verkozen tot RECRON TOP Adviseur na meerdere goede aanbevelingen van recreatie bedrijven.

Ons hart gaat sneller kloppen van alles wat met vakanties en toerisme te maken heeft.

Samen met onze klanten hebben we meerdere prijzen en onderscheidingen behaald. Zo bekroonde de flashsale site BoekVandaag.nl zich bijvoorbeeld met een Thuiswinkel Award en een Email Marketing Award in 2010. Iets waar we nog steeds heel trots op zijn.

Waar we goed in zijn