Online Marketing Cursus 2017

Afgelopen jaar gaven we onze eerste een online marketing cursus. Een proef om te kijken of hiermee de reis- en recreatiebranche van meer online marketing kennis voorzien kan worden. Heb je de cursus gemist? Niet getreurd. In 2017 komen we terug met onze Online Marketing Cursus.

Voor wie?

… Je bent verantwoordelijk voor de (online) marketing van je organisatie.

… Je hebt geen of weinig ervaring (tot 2 jaar) met online marketing

… Je bent werkzaam in de reis- of recreatiebranche

Meer informatie over de cursus

In 7 sessies leren we je alles over verschillende vlakken van online marketing. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen, en alles nog eens terug te lezen en te kijken. Plus we sluiten elke module af met een toets. Dit levert je uiteindelijk het certificaat Online Marketing voor Reis- en Recreatiebedrijven op.

En, als je bedrijf aangesloten is bij het sociaal fonds recreatie (KIKK), komen de kosten van de cursus in aanmerking voor een vergoeding van € 400!

Voor wie we werken

Als officieel branchepartner van het ANVR kun je zeggen dat RED het beste voor heeft met de reisbranche. Zo werk(t)en we o.a. voor OTA’s, (fysieke) reisbureau’s en touroperators.

Met onze klant Tjingo hebben we samen de AdWords campagne geherstructureerd plus een advertentie campagne in Bing opgestart. Resultaat? Een 103% hogere conversie en 250% groei in omzet.

Naast de reiswereld, helpen we succesvol veel recreatie bedrijven met online marketing. Zo we werk(t)en o.a. voor vakantieparken, campings en ketens in de binnenlandse én buitenlandse recreatiewereld. Van Nederland tot Hongarije en van Frankrijk tot Curaçao.

Trots als een pauw werden wij in 2015… In dit jaar zijn we verkozen tot RECRON TOP Adviseur na meerdere goede aanbevelingen van recreatie bedrijven.

Ons hart gaat sneller kloppen van alles wat met vakanties en toerisme te maken heeft.

Samen met onze klanten hebben we meerdere prijzen en onderscheidingen behaald. Zo bekroonde de flashsale site BoekVandaag.nl zich bijvoorbeeld met een Thuiswinkel Award en een Email Marketing Award in 2010. Iets waar we nog steeds heel trots op zijn.