Masterclass Online Marketing voor ANVR Leden

Masterclass Online Marketing 2017

Masterclass Online Marketing (ANVR-leden only)

Na de succesvolle online marketing webinars van afgelopen tijd en de online marketing cursus, starten we opnieuw met een Masterclass Online Marketing. De Online Marketing Masterclass is speciaal opgezet voor – en ook uitsluitend te bezoeken door ANVR leden. Waarom? Omdat we graag onze kennis delen met de markt.

Voor wie?

… Je bent verantwoordelijk voor de (online) marketing van je organisatie.

… Je hebt geen of weinig ervaring (tot 2 jaar) met genoemde onderwerpen

… Je bent werkzaam bij een bij ANVR aangesloten bedrijf

Hieronder meer informatie over de Masterclass Online Marketing – speciaal voor ANVR leden.

  • Datum: Dinsdag 7 november 2017
  • Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur
  • Locatie: Hajé Nieuwegein

Voor wie we werken

Als officieel branchepartner van het ANVR kun je zeggen dat RED het beste voor heeft met de reisbranche. Zo werk(t)en we o.a. voor OTA’s, (fysieke) reisbureau’s en touroperators.

Met onze klant Tjingo hebben we samen de AdWords campagne geherstructureerd plus een advertentie campagne in Bing opgestart. Resultaat? Een 103% hogere conversie en 250% groei in omzet.

Naast de reiswereld, helpen we succesvol veel recreatie bedrijven met online marketing. Zo we werk(t)en o.a. voor vakantieparken, campings en ketens in de binnenlandse én buitenlandse recreatiewereld. Van Nederland tot Hongarije en van Frankrijk tot Curaçao.

Trots als een pauw werden wij in 2015… In dit jaar zijn we verkozen tot RECRON TOP Adviseur na meerdere goede aanbevelingen van recreatie bedrijven.

Ons hart gaat sneller kloppen van alles wat met vakanties en toerisme te maken heeft.

Samen met onze klanten hebben we meerdere prijzen en onderscheidingen behaald. Zo bekroonde de flashsale site BoekVandaag.nl zich bijvoorbeeld met een Thuiswinkel Award en een Email Marketing Award in 2010. Iets waar we nog steeds heel trots op zijn.

Waar we goed in zijn