Internationale Marketing

Kun je op de vragen JA antwoorden? Dan helpen we je graag verder met het internationaal groeien van je organisatie!

Door over de grenzen van Nederland heen te kijken is het mogelijk om je bezetting te vergroten en je seizoenen op te rekken. Dit kan door je doelgroepen internationaal uit te breiden of om nog meer uit de buitenlandse doelgroepen te halen waarmee je nu al actief bent. Wij helpen je doelgroepen te bereiken in meerdere Europese landen met een team van natives uit Nederland, Duitsland en Frankrijk.Β 

Internationale marketing inzetten voor jouw bedrijf

Wij helpen om een totale internationale online strategie op te zetten. We helpen bij de strategie, creatie van campagnes, uitvoering van de werkzaamheden en de monitoring van de voortgang. Maar ook met het vinden van de juiste tone-of-voice. Een Fransman spreek je anders aan dan een Franstalige Belg bijvoorbeeld.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen op internationaal gebied? Bekijk onze Franse, Duitse en Belgische online marketing pagina’s.

Hi! Ik ben Roy, eigenaar en strateeg bij RED Online Marketing.

Ik vertel je graag meer over internationale marketing.
Neem contact op

πŸ‘‹ Ontmoet het internationale team

Om je van dienst te kunnen zijn op de Duitse en Franse markt staat ons internationale team voor je klaar. Andre is gevestigd in Duitsland en Rene is gevestigd in Frankrijk. De rest van het internationale team zit in Utrecht.Β 

Je zult je vast afvragen hoe je dan gaat communiceren met ons internationale team. Maak je geen zorgen. Ze spreken allemaal ook Nederlands. Wel zo gemakkelijk om je internationale strategie of campagnes te besprekenΒ πŸ˜‰.

Klanten die wij helpen met internationale marketing

Ardoer
Duinrell logo
Bad bentheim logo

Diensten waar we jou mee kunnen helpen

Heb je vragen of wil je meer weten?

Laten we (digitaal) kennis maken. Wij helpen je graag verder om 1-op-1 jouw vragen te beantwoorden.

Hoe gaan we te werk?

Al sinds 2006 zijn we succesvol bezig met marketing campagnes voor travel en leisure bedrijven. Inmiddels hebben we een jarenlange expertise op het gebied van online strategie, betaalde campagnes, SEO, CRO, e-mailmarketing, vertalingen en affiliate marketing.

Met onze kennis van de internationale markt kunnen we je verder helpen met:

  • Een volledige internationale online marketing strategie.
  • Een contentstrategie speciaal gericht op de buitenlandse markt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste tone-of-voice, maar ook aan pagina’s voor feestdagen en vakantie’s in het buitenland.
  • SEO zoekwoordenonderzoek gericht op de gekozen doelgroep. SEO-content letterlijk vertalen is niet altijd toereikend, zoekwoorden verschillen namelijk van land tot land.
  • Het delen van onze kennis over feestdagen, vakanties, gewoontes en tradities uit andere Europese landen om zo te helpen jouw internationale marketing nog beter te maken.
  • Vertalingen in en uit het Nederlands, Vlaams, Engels, Duits en Frans.

Onze locaties

Ons hoofdkantoor is gevestigd op de Catharijnesingel in Utrecht. Hier werken we met het campagneteam, contentteam en onze strategen.

We hebben een team in πŸ‡©πŸ‡ͺ Duitsland en πŸ‡«πŸ‡· Frankrijk.

Wij spreken

πŸ‡³πŸ‡± Nederlands
πŸ‡§πŸ‡ͺ Vlaams
πŸ‡©πŸ‡ͺ Duits
πŸ‡«πŸ‡· Frans
πŸ‡¬πŸ‡§ Engels

Beginnen met internationale marketing?

Neem direct contact met ons op via:

πŸ“ž 030 – 27 465 49
βœ‰οΈ info@redonlinemarketing.nl

Of vul het contactformulier in via onderstaande knop