Ervaren in-house native content vertalers

Wil jij meer toeristen in het buitenland bereiken? Jouw hotel, camping, park en uiteraard de omgeving zijn absoluut de moeite waard. Overtuig de buitenlandse toeristen samen met de marketingspecialisten van RED op een uitermate professionele en eenvoudige manier.

17,6 buitenlandse toeristen vieren vakantie in Nederland

Het aantal buitenlandse toeristen in Nederland neemt met het jaar toe. Afgelopen jaar 2017 was er al een stijging van 11. Dit waren 17,6 miljoen mensen die bij ons vakantie kwamen vieren. Een groot deel komt uit Duitsland, België, maar ook uit Engeland en Frankrijk.

Deze mensen wil je uiteraard niet missen en op de juiste manier aanspreken. Hoe pakken wij dat aan? Elk land heeft zijn eigen taal, cultuur en gebruiken. De beste aansluiting vind je door native speakers in te zetten. Ons team bestaat uit copywriters uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Zij weten tot de kleinste details wat hun landgenoten aanspreekt.  

Wat kunnen wij voor jou vertalen?

  • Content creatie vanuit het Nederlands naar het Vlaams, Duits, Engels en Frans
  • Vertalingen van website content, brochures, folders en magazines
  • Schrijven van nieuwe content
  • Beheer van internationale social media kanalen, bijvoorbeeld organische Facebook posts
  • Alle content kan uiteraard ook geoptimaliseerd worden voor Google, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd.

Naast het vertalen van content, denken wij ook graag mee. Zijn de landingspagina’s relevant en afgestemd op de doelgroep? Duitsers zijn dol op de kust en nemen graag hun hond mee op vakantie. Staat hierover iets vermeld op de website? Voor Engelsen is de accommodatie erg belangrijk, is deze uitvoerig beschreven? Hebben de Belgen niet eerder vakantie dan Nederlanders?

Waarom vertalingen door RED?

  • Vertaling door professionele native speakers
  • Bespaar tijd en geld
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Zoekmachine optimalisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van RED, zodat je jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste content bereikt? Vul vandaag nog het contactformulier in.

 

 

Altijd ons laatste nieuws?

Stel je vraag

Je naam

Je e-mail

Waarmee kunnen we je helpen?

RED Online Marketing

RED is een online marketing bureau en werkt uitsluitend voor reis- en recreatie wereld in Nederland, België en Duitsland. Zo zijn we sinds 2015 zowel ANVR Business Partner als RECRON Top Adviseur. We werk(t)en o.a. voor OTA’s, reisbureau’s, vakantieparken, campings en hotels.

Vrijblijvend kennis maken?

Stuur een mail aan Roy!