De juiste doelgroep op het juiste moment via Social Advertising?

Hoe kan adverteren op social media jou helpen?

Social Advertising biedt veel inzichten in wat jouw doelgroep allemaal bezighoudt en wat hun interesses zijn. Hiermee kunnen advertenties vertoond worden aan specifieke doelgroepen. Specifieker dan bijvoorbeeld via Google Ads.

” Heb je een vakantiepark met restaurant, maar krijg je het pannenkoekenrestaurant dat gericht is op families niet vol? Een van de mogelijkheden is om demografische gegevens en locatie gegevens met interesse te targeten. Zo kun je families, die binnen 20 kilometer wonen en als interesse pannenkoeken hebben bereiken. “

Waarom social advertising inzetten?

Een ander voordeel van adverteren op Social Media is dat jouw doelgroep reacties achter kan laten. Andere platformen zoals Google Ads of Microsoft Advertising kennen deze mogelijkheid niet. Zo vergaar je zeer relevante en waardevolle informatie van je doelgroep over de advertentiecampagne. Dit maakt het adverteren via Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Twitter, Snapchat of Pinterest zeer interessant en interactief.

Tijmen Vierkant

Hi! Ik ben Tijmen. Ik help je graag verder met je Facebook, Instagram of andere social media campagnes.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Na het aanvragen van een product nemen we altijd eerst contact met je op om kennis te maken en om de wensen en behoeften te bespreken. Onderstaand een aantal voorbeelden van producten. 

Welk product past bij mij?

Heb je een specifieke wens? Laat dit aan ons weten. We kijken graag met je mee en zoeken naar een passende oplossing op maat. Stel gerust je vragen over de producten!

Hoe werken wij als social advertising bureau?

Door onze 15 jaar lange ervaring als bureau zijnde weten we dat iedere ondernemer in de reis-en recreatiebranche een andere behoefte heeft. Hierbij kijken we niet alleen naar de huidige situatie, maar ook naar de toekomst.

We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te achterhalen waar je precies behoefte aan hebt. Wat kun je je hierbij voorstellen?

 • Inventariseren van jouw behoefte & doelstellingen
 • Analyseren van je social media en website inclusief landingspagina’s en doelgroep
 • Inventariseren op welke social media jouw doelgroep zich bevindt.
 • Bepalen van strategie en de communicatie
 • Opzet en start van de social media campagnes
 • Evaluatie van resultaten
 • Optimaliseren van campagnes
red online marketing werkwijze voor bestemmingen

Greep uit de klanten die we hielpen met social advertising

Tijmen Vierkant

Heb je vragen of wil je meer weten?

Vul het contactformulier in voor een eerste kennismaking. Wij helpen je graag verder om 1-op-1 jouw vragen te beantwoorden.

Weten of je social advertising beter kan?

Weet je niet precies hoe jouw Social Media advertenties presteren, of zou je eens een second opinion willen op een of meerdere van jouw campagnes? Dat kan! Vraag gratis en geheel vrijblijvend een Social Media Advertising scan aan.

De social advertising scan bevat:

 • Analyse van huidige prestaties
 • Overzicht van mogelijkheden die je nog niet gebruikt
 • Manieren om meer rendement te behalen
 • Tips voor het gebruik van jouw beeld en of video

Wij doen de scan na het invullen van ons contactformulier en sturen je hierna het rapport toe.

💡 Facebook Blueprint Certified

We hebben Facebook Blueprint gecertificeerde medewerkers bij ons in dienst. Dit houdt in dat we vaardig zijn om campagnes te beheren die jouw doelen en doelstellingen kunnen behalen. Dit kunnen advertenties op Facebook, Instagram, Messenger of WhatsApp zijn.

Facebook blueprint certified media buying professional.

Onze locaties

Ons hoofdkantoor is gevestigd op de Catharijnesingel in Utrecht. Hier werken we samen met het campagneteam, contentteam en onze strategen.

We hebben een team in 🇩🇪 Duitsland en 🇫🇷 Frankrijk.

Wij spreken

🇳🇱 Nederlands
🇧🇪 Vlaams
🇩🇪 Duits
🇫🇷 Frans
🇬🇧 Engels