Microsoft Ads

RED Online Marketing is hét bureau voor zoekmachine adverteren binnen de recreatie en reisbranche. Naast Google Ads campagnes, verzorgt RED ook Bing Ads adverteren in het Bing en Yahoo zoeknetwerk. Hiervoor zijn we sinds augustus 2017 trots gecertificeerd Bing Partner.

Is Bing Ads interessant voor mij?

In vergelijking met het zoekvolume binnen Google is Bing natuurlijk een kleine speler. Toch kan Bing Ads een goede aanvulling bieden op jouw online marketing campagnes. In de volgende situaties kan het zeer interessant zijn om Bing Ads te gebruiken. Maximum bereikt in Google Ads qua rendement? – Bing Ads biedt een goede toevoeging Generieke advertenties te duur in AdWords? – volgens AdGooroo liggen deze 40% lagen voor Travel & Leisure Concurrentie die adverteert op jouw merknaam in Bing Wees een stap voor – nu nog weinig concurrentie waardoor je goed kunt onderscheiden

“We zijn erg tevreden over de samenwerking met RED. Als gevolg van onze samenwerking zijn campagnes uitgebreid, is de conversie op Dagtickets toegenomen en is het rendement van onze campagnes verbeterd. Voor ons is RED een professionele en betrouwbare partner met de juiste kennis en ervaring op het gebied van online marketing.”

Marcel van der Laan – Managing Partner Leisuree

Onze werkwijze voor Bing Adverteren

  • Inventariseren van jouw doelstellingen;
  • Analyseren van jouw doelgroep en website;
  • Bepaling van Bing Ads strategie en communicatie;
  • Opzet & start van de campagnes;
  • Evalueren van behaalde resultaten;
  • Optimaliseren van Bing Ads campagnes.

Afhankelijk van jouw behoeften en wensen wordt de Bing advertentie campagnes continu bijgestuurd en verbeterd. Onze marketingkennis en jouw productkennis worden gecombineerd tot een doorslaggevende marketing campagne om jouw doelen te realiseren.

Microsoft Bing ® Ads in Nederland

Als je wilt adverteren in Microsofts zoekmachine Bing, kun je dit doen vanuit 1 interface; de Bing Ads omgeving. Bing is misschien niet de meest bekende zoekmachine van Nederland en dit klopt ook. In Nederland had Bing het eerste kwartaal van 2015 slechts 5,33% marktaandeel.

DesktopSmartphoneTablet
Google94,65%97,73%97,17%
Bing3,17%0,54%1,17%
Yahoo!1,24%1,58%1,32%

Brondata: gs.statcounter.com voor Q1, 2015 Toch zit er sinds 2013 een stijgende lijn in het marktaandeel van Bing. In de Verenigde Staten heeft Bing zelfs al een marktaandeel verworven van meer dan 20%. Een andere ontwikkeling die tijdens de Bing Ads Search Day is gepresenteerd (en voor meer marktaandeel gaat zorgen) is de verweving van Bing in de nieuwe Windows 10. Windows 10 gebruikers kunnen straks bijna niet meer om Bing heen als zoekmachine. Dit gaat het marktaandeel van Bing in Nederland zeker vergroten.

Meer over adverteren in Bing?

Wil je meer weten over Bing Ads adverteren of onze ervaring met vakantieparken, hotels, OTA’s, reisbureau’s en andere recreatie bedrijven? Neem gerust contact met ons op. Een kopje koffie staat altijd klaar.