Maak gebruik van je data met Google Analytics

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een van de meest waardevolle tools om online succes te behalen. Het is handig om te weten wat er op je website gebeurt, anders investeer je blind in je marketing kanalen.

Het doel van Google Analytics is om een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen, scrolldiepte, inschrijvingen van mailings, contactaanvragen en/of boekingen.

Nieuw: Met de eind 2020 gepubliceerde versie Google Analytics 4 verzamel je data die het oude Analytics niet kon meten. Zo heeft het betere analyse tools, en krijgt je zelfs automatische insights uit analyses die Googles AI uit je data haalt. Op deze manier kan je betere beslissingen nemen om een hoger omzet te behalen. Dit allemaal in een tool waar Google belooft – met oog op privacy en het verdwijnen van 3rd party cookies – future proof te zijn. 

Waarom Google Analytics inzetten?

Andre
Hi! Ik ben André, Google Analytics specialist bij RED Online Marketing. Ik help je graag meer inzicht te krijgen in de website data en analyses.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Na het aanvragen van een product nemen we altijd eerst contact met je op om kennis te maken en om de wensen en behoeften te bespreken. Onderstaand een aantal voorbeelden van producten. 

Leg de basis voor iedere online analyse en strategie

Er zijn veel mogelijkheden om hiermee je marketing te boosten!

Haal websitebezoekers terug naar je website om een boeking af te ronden.

Meet wat je omzetwaarde oplevert om vervolgens je omzet te verhogen.

Welk product past bij mij?

Heb je een specifieke wens? Laat dit aan ons weten. We kijken graag met je mee en zoeken naar een passende oplossing op maat. Stel gerust je vragen over de producten!

Hoe werken wij als online marketing bureau?

RED is in 2006 gestart als online marketing bureau voor travel en leisure. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld als bureau dat ervaring heeft met meer zaken dan online marketing alleen. Eigen online projecten hebben we succesvol opgezet en verkocht aan TravelBird. Strategische expertise hebben we behaald voor grote & kleinere vakantieparken, campings, OTA’s, touroperators, hotels, start-ups en flash-sale sites.

We begrijpen dat niet ieder bedrijf vraagt om dezelfde aanpak. Om goede ondersteuning te bieden bekijken wij per bedrijf of organisatie op welke manier we het beste van dienst kunnen zijn. Wij geloven in deze aanpak voor travel & leisure. Starten met een gedegen strategie, het maken van een meetplan, secuur de online marketing kanalen inrichten en vervolgens analyseren, optimaliseren en bijsturen.

red online marketing werkwijze voor bestemmingen

Greep uit de klanten die we hielpen met Google Analytics

Meest gestelde Google Analytics vragen van klanten:

 • Uit welke marketing kanalen komt omzet binnen?
 • Waar haakt men af op de weg naar een boeking?
 • Hoe verbeter ik mijn website met data uit Google Analytics?
 • Hoeveel mensen hebben de brochure gedownload, zich voor mailings ingeschreven, etc. en hoe kwamen deze mensen op de website?
 • Hoe kunnen we mensen die aan een boeking zijn begonnen maar niet hebben afgerond weer terughalen naar de website?
Andre

Heb je vragen of wil je meer weten?

Vul het contactformulier in voor een eerste kennismaking. Wij helpen je graag verder om 1-op-1 jouw vragen te beantwoorden.

Onze locaties

Ons hoofdkantoor is gevestigd op de Catharijnesingel in Utrecht. Hier werken we met het campagneteam, contentteam en onze strategen.

We hebben een team in 🇩🇪 Duitsland en 🇫🇷 Frankrijk.

Wij spreken

🇳🇱 Nederlands
🇧🇪 Vlaams
🇩🇪 Duits
🇫🇷 Frans
🇬🇧 Engels

Sparren met Google Analytics specialist Andre? Vraag hier je gratis adviesgesprek aan!

  • Samen sparren en tot innovatieve ideeën komen voor je organisatie.
  • Leg jouw knelpunten voor aan de specialist en kom samen tot oplossingen.
  • Een sparringspartner met praktijkervaring in de travel & leisure industry, hoe fijn is dat. Wij zijn er voor je voor al je online marketing vraagstukken!

  Zo komen we samen tot nieuwe inzichten die jouw business verbeteren!

  Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om een een-op-een sessie in te plannen. Wij kijken ernaar uit!