Betaalbare CanopyDeploy e-mail templates

Wat is een CanopyDeploy e-mailtemplate?

Wanneer je werkt met CanopyDeploy (voorheen Clang) of Stratech Campaign heb je een CanopyDeploy e-mailtemplate nodig. Een e-mailtemplate is opgebouwd in HTML en wordt gebruikt als de basisstructuur voor content in de e-mails die je stuurt. Vaak wordt er standaard een simpel template bij de software geleverd. Maar zodra je deze in een eigen design of met eigen mogelijkheden in wilt zetten zal je op zoek gaan naar een maatwerkoplossing.

Maar waarom een custom template?

Hi! Ik ben Elise, e-mailtemplate specialist bij RED Online Marketing. Ik help je graag verder met een effectief en converterend e-mailtemplate.
Neem contact op

De kosten van het template?

De prijs van een maatwerk CanopyDeploy e-mailtemplate ligt bij ons tussen de €900 en €1500. mailtemplate bij jullie?

Veel gestelde e-mailtemplate vragen

  • Kan ik objecten toevoegen aan mijn template?
  • Is het mogelijk een betaalbaar custom CanopyDeploy template te maken?
  • Kunnen jullie een e-mailtemplate designen?
  • Wat kost een CanopyDeploy e-mailtemplate bij jullie?

Elementen voor een e-mailtemplate in CanopyDeploy

  • Design
  • HTML
  • Implementatie

Stappenplan | Hoe zorg ik voor een maatwerk e-mailtemplate?

Voor een e-mailtemplate in CanopyDeploy of Stratech Campaign is er eerst een design in PSD of een ontwerp in Invision nodig. Heb je deze niet dan kun je die altijd op laten maken. Hierna wordt het template omgezet in HTML en aan Canopydeploy of Stratech Campaign worden toegevoegd.

Stap 1: In overleg stellen we een wireframe samen, waarin alle elementen terug komen die je nodig hebt in je e-mailmarketing.

Stap 2: Het template kan worden gedesigned. Nu wordt het echt visueel. De uitvoering van het design kan inhouse of door ons worden opgepakt. 

Stap 3: Wanneer het design goedgekeurd wordt er gestart met het development, de template wordt omgebouwd zodat deze gebruikt kan worden in de mailsoftware. 

Stap 4: Het template wordt aangeleverd en kan na eventuele feedback worden geïntegreerd. Uiteraard kan de template ook al geïntegreerd in de software worden aangeleverd.

Onze locaties

Ons hoofdkantoor is gevestigd op de Catherijnesingel in Utrecht. Hier werken we met het campagneteam, content team en onze strategen.

We hebben een team in 🇩🇪 Duitsland en in 🇫🇷 Frankrijk zitten.

Wij spreken

🇳🇱 Nederlands
🇧🇪 Vlaams
🇩🇪 Duits
🇫🇷 Frans
🇬🇧 Engels

Template laten maken door RED?

Wij zorgen voor mooie, effectieve templates in CanopyDeploy of Stratech Campaign. Van design tot integratie. Normaal gesproken zal dit rond de 3 weken tijd in beslag nemen, maar het is ook mogelijk om met spoed een template te laten ontwikkelen. 

Ben je benieuwd wat je nog meer uit je template kan halen? Neem vrijblijvend contact met ons op.