Design

Waar kun je design voor inzetten?

Als organisatie wil je graag een goede uitstraling hebben. Het kan soms lastig zijn om op alle online marketing kanalen tegelijkertijd dezelfde uitstraling te hanteren. Zowel binnen content als campagnes kun je design inzetten om je doelgroep aan te spreken. 

Wij kunnen dit voor je uit handen nemen door kanaal breed design oplossingen in te zetten.

Waarom design?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Na het aanvragen van een product nemen we altijd eerst contact met je op om kennis te maken en om de wensen en behoeften te bespreken. Onderstaand een aantal voorbeelden van producten. 

  • Social media templates 
  • Templates nieuwsbrieven
  • Nieuwsbrief banners
  • Brandbook maken

  • Display banners 
  • Social media advertising banners 
  • HTML5 banners
  • GIF
  • Video 

Hi! Ik ben Renske, als Content Marketeer bij RED Online Marketing help ik organisaties met het creëren van designs. Kan ik iets voor jou doen?

Jaimy portretfoto

Hi! Ik ben Jaimy, ik help je graag bij het maken van de mooiste designs die passen bij jouw bedrijf en huisstijl. Ik kom graag in contact met je!

Greep uit de klanten die we hielpen met Design

Voorbeelden van designs

Display banners design

Social media story design

E-mail template design

Stappenplan | Zo komen we tot een passend design

💬 Stap 1 – Kennismaking

Bij RED vinden we het belangrijk dat we jou en jouw bedrijf goed kennen voordat we aan de slag gaan. Tijdens de kennismaking vragen we jou meer over alles dat een rol speelt bij het ontwikkelen van designs wat past bij jouw bedrijf. 

🔬 Stap 2 – Bespreken welke designs benodigd zijn

De volgende stap is kijken naar wat er nodig is op het gebied van design. Is er al een brandbook aanwezig? Welke kanalen worden er ingezet en waar kan het design een upgrade krijgen? Hoe kunnen we een stijl hanteren die passend is bij de organisatie. Zo komen we meer te weten wat de situatie is en waar we jullie bij kunnen helpen. 

💪 Stap 3 – Aan de slag

Nu wordt het meer praktisch. Nadat we hebben afgestemd wat er opgeleverd moet worden, gaan wij aan de slag voor jou en zullen de designs gemaakt worden.  

⌨️ Stap 4 – Feedback moment en implementatie designs

De design worden opgeleverd. Vervolgens kun je aangeven of je nog wijzigingen wilt doorvoeren of dat alles naar wens is. Daarna kan de implementatie van gaan starten, bijvoorbeeld in campagnes, social media campagnes, social media feed of in je nieuwsbrief. Het makkelijke is dat we de templates hebben, zodat er altijd wijzigingen doorgevoerd kunnen worden als de campagnes op een bepaalde vakantieperiode aangepast moet worden. 

Jaimy portretfoto

Wil je aan de slag met design voor jouw organisatie?

Vul het contactformulier in voor een eerste kennismaking. Wij helpen je graag verder met design voor jouw organisatie!